Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zmena plánu! FC Barcelona chce na výmenu za Griezmanna inú hviezdu

BARCELONA - FC Barcelona chce namiesto Saúla za Griezmanna inú hviezdu!
Zdroj: 38713
Zdieľajte:

FC Barcelona a Atlético Madrid už istý čas diskutujú o potenciálnej výmene Antoinea Griezmanna za Saúla. Katalánci ale zmenili plán a požadujú namiesto Saúla Joao Félixa, informuje španielsky Sport.

Špekulácie naberajú na intenzite po tom, ako Saúl v stredu a štvrtok trénoval samostatne. V minulej sezóne nedostával toľko priestoru, ako by si predstavoval a má záujem zmeniť adresu.

Barcelona a Atlético pôvodne riešili výmenu Griezmann - Saúl, no Francúzova trhová hodnota je vyššia preto Katalánci požadovali doplatiť 15-20 miliónov eur. Čo však Atlético nebolo ochotné spraviť.

Preto Barcelona vyrukovala s ponukou na priamu výmenu Griezmanna za Joao Félixa. Aj keď po tom, čo prehrala bitku o Georginia Wijnalduma (prestúpil do PSG) potrebuje skôr posilniť stred poľa, ako útok (angažovala už Memphisa Depaya a Sergia Aguera).

Atlético Madrid ale považuje Joao Félixa za nepredajného a vidí ho ako budúcnosť klubu. Obzvlášť ho nechce vymeniť za veterána Griezmanna, ktorý je o deväť rokov starší.

Prečítajte si aj

Mourinho povedal Ozilovi, že jeho priateľka je ľahká žena: Spala so všetkými v Interi aj AC Miláne!

Tréner Diego Simeone verí, že hviezdny Portugalčan ešte v drese Atlética predvedie veľké veci. V Atléticu veria, že za nie práve najvydarenejšou sezónou Félixa stoja problémy s členkom. Absolvoval operáciu, je už v poriadku a očakáva sa, že jeho forma bude na vyššej úrovni než v predošlej sezóne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport

Diskusia

Podobné články