Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Agent prezradil, odkiaľ mal Greif tri ponuky: Počítajú s ním na Mallorce ako s jednotkou?

MALLORCA - Agent prezradil, odkiaľ mal Greif tri ponuky a tiež, či s ním na Mallorce počítajú ako s jednotkou.
Zdroj: 39422
Zdieľajte:

Mallorca mala záujem o Dominika Greifa už v zime. Vtedy to nevyšlo, no napokon sa transfer uskutočnil v lete. Jeho agent Roman Vojtek zo spoločnosti Stars&Friends prezradil v rozhovore pre šport.sk, že na Greifa boli tri konkrétne ponuky.

„My sme dostali na Dominika tri ponuky. Okrem Španielska aj z Francúzska a Talianska. V tom čase to boli tri ponuky pre hráča zo slovenskej ligy z top súťaží, čo nie je bežné. Ktorá bola lukratívnejšia, to je ťažké vyhodnotiť, pretože všetky boli porovnateľné. Pravdou je, že najviac to Dominik ťahalo práve na Mallorcu. Touto cestou chcel ísť, keďže vždy ho lákali južanské krajiny. Najviac Španielsko. Napokon sa mu to podarilo.”

Prečítajte si aj

Turecký nováčik môže po Balotellim získať ďalšie hviezdne meno: Rokovania v plnom prúde!

Slovenský reprezentačný brankár sa už zapojil do prípravy s nováčikom španielskej La Ligy. Cieľ je jasný: postupne sa aklimatizovať a vybojovať si pozíciu jednotky. Agent Vojtek prezradil, že práve s týmto plánom ho klub angažoval.

„Klub s ním počíta ako s budúcou jednotkou. Za dvojku by určite nedali taký obnos peňazí. Uvedomujeme si, že tam pôsobí skúsený Reina, ktorý už niečo odchytal, no budúcnosť patrí práve Dominovi," vyhlásil agent.

O motiváciu Greif núdzu isto mať nebude. Šanca postaviť sa zoči-voči hviezdam ako Lionel Messi, Karim Benzema či Luis Suárez sa nenaskytne každý deň.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články