Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hráči Anglicka boli v šoku z toho, koho Southgate poslal na kľúčovú piatu penaltu

LONDÝN - Anglickí hráči boli údajne v šoku z toho, koho tréner Southgate poslal kopať kľúčovú piatu penaltu finálového rozstrelu.
Zdroj: 39949
Zdieľajte:

Angličania prehrali vo finále Euro 2020 na domácom štadióne Wembley s Talianmi po nevydarenom penaltovom rozstele. Úvodné dva pokusy Albion premenil, no potom trikrát po sebe zaváhal.

Veľkej kritike po finále čelil tréner Gareth Southgate za svoje rozhodnutia ohľadom rozstrelu a veľká kritika sa zniesla aj na hlavu niektorých skúsenejších hráčov, ktorí v rozstrele chýbali.

Prečítajte si aj

Horúca novinka: Jendrišek odchádza z Nitry, podpíše s ďalším tímom Fortuna ligy

Niektorých hráčov Anglicka šokovalo rozhodnutie poslať na kľúčový pokus mladého Saku

Bol medzi nimi napríklad aj Jack Grealish. Ten sa však na sociálnej sieti twitter bránil, že chcel ísť kopať v rozstrele, no tréner Southgate sa rozhodol veriť iným hráčom.

Povedal som, že chcem kopať! Tréner urobil na tomto turnaji mnoho dobrých rozhodnutí a dnes to ukázal. Ale nechcem, aby ľudia hovorili, že som sa dobrovoľne toho vzdal, keď som v skutočnosti povedal, že chcem kopať...,písal Grealish.

Marcus Rashford, Jadon Sancho a Bukayo Saka svoje pokusy nepremenili. Prekvapujúce bolo najmä nasadenie 19-ročného mladíka na kľúčový piaty pokus.

Podľa Daily Mail bolo niekoľko hráčov Anglicka šokovaných rozhodnutím hlavného trénera Garetha Southgatea poslať na rozhodujúci pokus Saku, ktorý má iba 19 rokov. V tíme boli skúsenejší hráči, ale kouč sa rozhodol v prospech mladého záložníka na základe svojich postrehov z minulej sezóny a tréningového procesu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články