Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bonucci sa po tomto horúcom odkaze od manželky bude ponáhľať zaručene domov

LONDÝN - Stal sa najstarším strelcom finálového gólu histórie Eura! Motivoval ho tento horúci odkaz manželky?
Zdroj: 39936
Zdieľajte:

Taliansko porazilo vo finále Euro 2020 na štadióne Wembley domáce Anglicko. Zápas skončil v riadnom čase a predĺžení nerozhodne 1:1. Zverenci trénera Roberta Manciniho vyhrali penaltový rozstrel 3:2.

Jedným z hrdinov Talianska sa stal Leonardo Bonucci. Vyrovnávajúcim gólom poslal zápas do predĺženia. Vo veku 34 rokov a 71 dní sa stal najstarším strelcom finálového gólu v histórii európskych šampionátov.

Doterajší rekord držal Nemec Bernd Holzenbein - gól strelil vo veku 30 rokov a 103 dní vo finále Euro 1976.

Motivoval Bonucciho horúci odkaz manželky?

Bonucciho možno motivoval horúci odkaz manželky. „30. deň a pokračujeme. Aj chlieb ma teraz vzrušuje,“ napísala modelka Martina Maccariová na sociálnej sieti.

Bonucci po triumfe na Euro podpichoval fanúšikov Anglicka výkrikmi ako: "Viac cestovín! Potrebujeme jesť viac cestovín!" či "It´s coming to Rome!" čím parodoval populárny slogan anglických fanúšikov "It´s coming home!"

Pre RAI Sports ale poskytol serióznejší rozhovor.

Prečítajte si aj

ME 2020: Talianska rozprávka sa zapísala do dejín futbalu

„Historický gól bol splneným snom a uznanie ide trénerovi, celému tímu."

„Keď sme sa dali dokopy na Sardínii, v porovnaní s minulosťou bolo niečo iné. Pomaly sme získavali sebavedomie, istotu, jednotu. Toto bola čerešnička na torte, ktorá z nás robí legendy."

„Je to jedinečný pocit a teší nás to. Vidieť 65 000 ľudí odchádzať pred odovzdaním trofeje je nezabudnuteľné a teraz pohár prichádza do Ríma. Mysleli si, že zostane v Londýne, ale ospravedlňujem sa im, ale Taliansko im opäť dalo lekciu."

„Hovorili sme si počas rozcvičky, že to čo sa deje v hľadisku, je len hluk v pozadí. Neprehrali sme 34 zápasov, všetko čo potrebujeme robiť je presne to, čo sme robili doteraz, aby sme sa sem dostali. Ani o kúsok viac, ani o kúsok menej," dodal Bonucci.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RAI Sports

Diskusia

Podobné články