Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Greif: Nesklamalo ma to, že mi Slovan nedovolil odísť v zime, ako zákulisné veci a zavádzanie v médiách

MALLORCA - Greif sa vyjadril o zákulisných hrách Slovana aj o kontroverznom uvítacom videu Mallorcy v štýle "Útek z väznice Shawshank".
Zdroj: 39897
Zdieľajte:

Dominik Greif sa napokon dočkal. S nováčikom španielskej La Ligy Mallorcou podpísal päťročný kontrakt. Slovanu za brankára zaplatil 2,5 milióna eur.

Greif kritizuje zákulisné ťahy a štýl komunikácie Slovana

Blízko transferu na Mallorcu bol už v zimnom prestupovom období. V poslednej chvíli ale vedenie belasých presun zablokovalo. Z čoho bol Greif viditeľne sklamaný a neraz to dal najavo.

„Popravde, očakával som úplne iný prístup od ľudí z klubu za to, čo som si tam za dvanásť rokov odrobil. Podobný, ako to bolo pri prestupe Andraža Šporara. Nie je to však vždy tak, ako by ste chceli. Určite som ani ja nezareagoval ideálne, ale to, čo sa udialo v zime ma veľmi sklamalo," prehovoril Greif pre portál šport24.sk.

„Nepoznačilo ma ani tak to, že som neprestúpil, ale štýl komunikácie a zavádzajúce veci v médiách, ktoré sa začali na mňa vyťahovať. Aj po mojom návrate sa diali také zákulisné veci, ktoré mi nepridávali na pohode."

Nový tréner Slovana Vladimír Weiss st. mal záujem, aby Greif na Tehelnom poli ešte zotrval pred odchodom do zahraničia. Nedávno sa vyjadril, že brankár od klubu viac dostal, ako mu odovzdal.

Prečítajte si aj

Ďalší srdcový kolaps futbalistu, odpadol na tréningu: Ako je na tom?

Na druhej strane Greif tvrdí, že čo robil pre klub, mnohí ľudia nevedeli oceniť.

„Nikto nevie, že som mnohokrát hrával zranený a neboli to jednoduché zranenia. Mal som natrhnuté väzy v členku, čo každý hráč vie, že to nie je žart. Hral som po zápale žalúdka, keď som schudol 10 kíl. Takto by som mohol pokračovať. Mám čisté svedomie a myslím si, že v klube si to určití ľudia nevážili."

O uvítacom videu Mallorcy nevedel

Rozruch v médiách spôsobilo aj uvítacie video španielskeho klubu, ktorý vítal Greifa v štýle "Útek z väznicke Shawshank".

„Vôbec som nevedel, že niečo takéto chystajú. Po prílete ma vyviedli zadným vchodom letiska, lebo tam na mňa čakali fanúšikovia a televízie. Pred autom bol kameraman, ktorý povedal, nech sa pozriem doľava a doprava a že si mám dať dole okuliare. Tvár sa, že naskakuješ do kufra. V hoteli, že pijem džús a to bolo všetko. Nemyslím si, že to bol nejaký útok na Slovan, ale bolo to skôr urobené pre fanúšikov Malorky, ktorí čakali, kedy konečne prestúpim."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články