Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland dal zelenú tomuto veľkoklubu: Rokovania začali!

DORTMUND - Erling Haaland pripravený na odchod z Dortmundu. Dal zelenú tomuto veľkoklubu, rokovania začali!
Zdroj: 39710
Zdieľajte:

Real Madrid obracia svoju pozornosť z Kyliana Mbappého na Erlinga Haalanda, ktorý dal zelenú svojmu odchodu na štadión Santiaga Bernabeua.

Haaland dal zelenú Realu Madrid

Teraz štartujú rokovania na úrovni klubov. Je otázkou, či a za koľko bude chcieť Dortmund predať Haalanda toto leto. Budúce leto sa totiž aktivuje výkupná klauzula nórskeho reprezentanta vo výške 75 miliónov eur.

Podľa talianskych novín La Repubblica vedenie Borussie už odmietlo prvú ponuku Realu Madrid vo výške 110 miliónov eur. Manažment Dortmundu oceňuje hviezdneho útočníka na sumu blížiacu sa 150 miliónom eur.

Prečítajte si aj

Sergio Ramos oznámil hráčom Realu Madrid, kam povedú jeho kroky

Predpokladá sa, že kluby nájdu strednú cestu a dohodnú sa na čiastke okolo 130 miliónov eur. Pretože Florentino Perez chce za každú cenu toto leto priniesť obrovskú posilu, aby pozdvihol entuziazmus po sezóne plnej zmaru bez jedinej trofeje.

Haalan dal zelenú presunu do Realu Madrid a je to na jeho agentovi Minovi Raiolovi, aby dojednal podmienky. Práve Raiola s otcom Haalanda pred pár mesiacmi vycestovali do Španielska, kde diskutovali s predstaviteľmi Realu Madrid aj Barcelony.

Ak Dortmund stratí Haalanda, pokúsi sa získať z Realu Sociedad Alexa Isaka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Repubblica

Diskusia

Podobné články