Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škandál na Copa América! Šesť hviezd Chile vrátane Vidala usporiadalo párty s prostitútkami

RIO DE JANEIRO - Arturo Vidal je známy búrlivák a na Copa América sa postaral o ďalší škandál.
Zdroj: 39805
Zdieľajte:

Najmenej šesť hráčov Chile si počas turnaja Copa América v Brazílii pozvalo na hotel prostitútky. Porušili tým Covid protokol. V juhoamerickej krajine je rozšírený koronavírus.

Vidal porušil pravidlá už druhýkrát

Z porušovania platných nariadení sú podozriví Jean Meneses, Arturo Vidal, Gary Medel, Pablo Galdamez, Pablo Aranguiz a Eduardo Vargas.

Hráči si ženy pozvali do hotela Gran Hotel Odara, v ktorom je ubytovaná kompletná chilská výprava. Podľa niektorých chilských médií hráči pozývali prostitútky do svojich izieb, kde mali tajný večierok.

Kvôli incidentu bola zrušená tlačová konferencia pred zápasom s Uruguajom.

Prečítajte si aj

Čo potrebujú Slováci na postup do osemfinále?

Pred pár dňami už Vidal s Medelom porušili stanovené pravidlá, keď si pozvali na hotel holiča, aby im spravil účes. Každý z nich dostal za tento skutok pokutu 30 tisíc dolárov.

Chilská futbalová federácia oficiálne oznámila, že futbalistov potrestá za ich previnenie.

Chilská futbalová federácia a trénerský štáb chilskej reprezentácie vyhlásili za porušenie delegácie Copa América neoprávneným vstupom kaderníka do hotela, ktorý by sa napriek negatívnym testom PCR nemal s hráčmi kontaktovať. Na účastníkov sa budú vzťahovať finančné sankcie. Mrzí nás vzniknutá situácia a informujeme vás, že všetci členovia delegácie prešli v sobotu 19. júna negatívnym testom na koronavírus,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Arturo Vidal reagoval na sociálnej sieti instagram na správy o návšteve prostitútok na hoteli chilskej reprezentácie.

„Prekliata závisť. Taký je život. Úder príde od toho, od koho to najmenej čakáte."

Vidal je nielen magnetom na problémy, ale aj na úspechy. Za posledných desať rokov získal deväť ligových titulov. V uplynulej sezóne triumfoval s Interom Miláno v Serie A.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články