Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Eriksen sa postaral o obrovské prekvapenie: Spoluhráči zostali v nemom úžase!

KODAŇ - Eriksen doslova šokoval svojich spoluhráčov: Zostali v nemom úžase!
Zdroj: 39762
Zdieľajte:

Christian Eriksen sa postaral o obrovské prekvapenie. Svojich spoluhráčov navštívil v piatok uprostred tréningu a po jeho skončení všetkých objal.

Eriksen šokoval spoluhráčov návštevou na tréningu

V piatok bol hviezdny dánsky stredopoliar prepustený z nemocnice, kde mu voperovali prístroj na srdce, ktorý pomáha bojovať proti poruchám srdcového rytmu.

Eriksen skolaboval v závere úvodného polčasu stretnutia proti Fínsku (0:1). Záchranári ho museli oživovať pomocou defibrilátora.

Spoluhráči boli z nečakanej návštevy Eriksena v šoku.

„Nevedeli sme, že príde a tak sme po jeho príchode zastavili tréning," opisoval nečakanú návštevu stredopoliar Christian Norgaard.

Prečítajte si aj

Griezmann odhalil, kde chce hrať po konci v FC Barcelona: Veľké prekvapenie!

„Vyzeral byť v dobrej nálade a dodal tímu pozitívnu energiu. Bolo nám dovolené objať ho a bolo úžasné vidieť ho aj so synom. V mnohých ohľadoch to bol dobrý deň. Bolo to to, čo sme potrebovali," cituje Norgaarda ESPN.

Obranca Joakim Maehle uviedol, že Eriksena sprevádzala jeho partnerka a dve malé deti. Eriksen si dal po tréningu so spoluhráčmi obed a potom odišiel za rodinou.

„Bolo to emotívne, pretože naposledy sme ho videli ležať na ihrisku, kde ho zachraňovali," hovoril Maehle.

„Vedeli sme, že je v poriadku, ale je to úplne niečo iné vidieť ho v skutočnosti."

Návšteva Eriksena môže pozitívne nakopnúť dánsky tím pred kľúčovým záverečným zápasom v skupine. Dánsko sa stretne s Ruskom a v prípade víťazstva má teoreticky šancu na postup do osemfinále.

„Bolo milé vidieť ho stáť priamo pred sebou. Je dôležité, aby sme vedeli, že je Christian v poriadku, takže sa môžeme sústrediť na zvyšok turnaja," vyhlásil útočník Andreas Skov Olsen.

Zdroje blízke Eriksenovi povedali Gabriele Marcottimu z ESPN, že pokiaľ všetky testy a vyšetrenia dopadnú dobre, nenájdu sa žiadne riziká, tak sa dánska hviezda rýchlo môže vrátiť do akcie.

Problém je v tom, že v Taliansku nie je povolené profesionálne športovať s defibrilátorom na srdci. Eriksen by potreboval udelenie špeciálnej výnimky "osvedčenie o fyzickej integrite".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články