Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Borbély bez servítky: Títo štyria Slováci hrali proti Švédom podpriemerne!

PETROHRAD - Ladislav Borbély otvorene vymenoval štvoricu slovenských hráčov, ktorá podľa neho proti Švédom zahrala podpriemerne.
Zdroj: 39802
Zdieľajte:

Ladislav Borbély je trénerom a rešpektovaným televíznym analytikom. Pre portál šport.sk zhodnotil výkony slovenských hráčov proti Švédsku. Výkony štyroch hráčov označil za podpriemerné.

Borbélyho sklamala štvorica Slovákov

„Sklamal ma Koscelník, pred penaltou spravil zásadnú chybu. Nemôže 15 minút pred koncom lajdácky pustiť do šestnástky hráča bez toho, aby reagoval na jeho nábeh. Quaison nakúpil, čo mu Koscelník ponúkol, a prinútil Dúbravku ku konfrontácii. Koscelník sa obzvlášť po odchode Pekaríka v defenzíve nezhostil svojej role a ani dopredu to nebolo ono.

Prečítajte si aj

Potvrdené! Hviezda Eura novou posilou FC Barcelona

Mak sa sympaticky snažil pri každej príležitosti nasadzovať jeden na jedného a nestrácal lopty, no bol veľmi málo v hre. Bol schovaný. Pekarík bol nevýrazný, má veľké problémy vo vzdušných súbojoch. Podpriemerný výkon podal aj spomenutý Hrošovský.“

Pochválil rovnako štvoricou hráčov - podľa Borbélyho prísnejšie kritériá zniesli len výkony Martina Dúbravku, Milana Škriniara, Ondreja Dudu a Juraja Kucku.

Slovensko po výhre s Poľskom (2:1) prehralo so Švédskom (0:1) po góle z pokutového kopu. V záverečnom vystúpení bude čeliť nebezpečnému Španielsku.

Ťažko ešte kalkulovať, čo môže stačiť na postup do osemfinále, pretože postupujú aj najlepšie tímy z tretích miest, je však možné, že aj tri body nás môžu posunúť ďalej. Závisí to od vývoja situácie v ostatných skupinách.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články