Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Ronaldo čelí vlne odporu: Kritizuješ Coca-Colu? Sám si ju propagoval

LISABON - Kam vietor, tam plášť? Cristiano Ronaldo čelí veľkému odporu. Kritika Coly? Sám ju propagoval!
Zdroj: 39782
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo spravil veľký rozruch nielen výborným výkonom v úvodnom vystúpení na EURO 2020, v ktorom pomohol Portugalsku k výhre s Maďarskom dvoma gólmi.

Teraz Coca-Colu kritizuje, v minulosti ju propagoval

Ale rozruch spravil aj svojím gestom na tlačovej konferencii, keď odložil fľašky Coca-Coly (jeden z hlavných sponzorov turnaja) pod stôl a zamával fľašou s čistou vodou a stroho skonštatoval "Pite vodu".

Toto gesto malo za následok pokles hodnoty spoločnosti Coca-Cola o 4 miliardy dolárov! Z 242 miliárd USD poklesla za krátku chvíľu na 238 miliárd dolárov.

Cristiano Ronaldo za svoje gesto čelí veľkej vlne kritiky. Najmä preto, že v minulosti natočil reklamu pre Coca-Colu a dokonca aj pre reťazec s fast-foodom KFC.

Prečítajte si aj

VIDEO Najhorší vlastenec v histórii? Brankár dal "jasličky" sám sebe a dokonca DVAKRÁT!

Spoločnosť Coca-Cola ale nepristúpila k tomu dramaticky, vyhlásila, že každý má iné chute a môže si piť, čo chce.

Ronaldo je známy zdravým životným štýlom a v minulosti sa vyjadril, že jeho najstarší syn jedáva chipsy a pije kolu či fantu, aj keď vie, že on s tým nesúhlasí.

Gestom Cristiana Ronalda sa inšpiroval aj Francúz Paul Pogba, ktorý na tlačovej konferencii odložil zo stola fľašku piva Heineken. Dôvody boli v tomto prípade náboženské, keďže Pogba je moslim a moslimská viera zakazuje pitie alkoholu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články