Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar prezradil, prečo chýbal na oslavách v šatni a aj vďaka čomu vymazal Lewandowského

BRATISLAVA - Milan Škriniar prezradil dôvod, pre ktorý chýbal pri oslavách v šatni po výhre s Poľskom. A vďaka čomu dokázal vygumovať Lewandowského?
Zdroj: 39771
Zdieľajte:

Bol najlepším slovenským hráčom v úvodnom zápase na EURO 2020. Milan Škriniar nielenže vygumoval hviezdneho poľského útočníka Roberta Lewandowského, ale navyše strelil víťazný gól.

Škriniar si nemohol užiť víťazné oslavy v kabíne

Nemohol si však dopriať víťazné oslavy so spoluhráčmi v šatni, v rozhovore pre Pravdu prezradil dôvod.

„Bol som dlho na dopingovej kontrole. To, ako vyzerali pozápasové oslavy v šatni, som si pozrel len na videu. Mrzí ma, že som nebol s chalanmi."

A aký bol recept na pokrytie Lewandowského - jedného z najlepších svetových útočníkov? Nie je tajomstvom, že Škriniar sa na útočníkov súperov pripravuje špeciálne a pozerá si ich videá pred zápasmi.

Prečítajte si aj

VIDEO Ďalší futbalový kanibal? Rudiger uhryzol Pogbu!

„Platilo to aj teraz. Sledoval som jeho silnejšie i slabšie stránky, hoci tých druhých má podstatne menej. Je to extratrieda. Som rád, že sme to s Ľubom Šatkom zvládli.“

Skúsenosti s bránením top svetových hviezd má dostatočné. Veď počas majstrovskej sezóny Interu Miláno v Serie A zvádzal tvrdé súboje s takými hviezdami ako Cristiano Ronaldo či Zlatan Ibrahimovič.

Dôležitý bol zisk nielen troch bodov, ale aj herný prejav - najmä sviežejší ofenzívny aspekt hry.

„Mali sme viac šancí, viac striel, viac nebezpečnejších situácií. To je super, toto je tá odvaha, ktorá nám v minulých zápasoch chýbala. Musíme si pred súperovou bránkou viac dovoliť," myslí si Škriniar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Pravda

Diskusia

Podobné články