Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mucha vie, kde majú Poliaci Achilovu pätu: Treba to využiť! A ponúka aj tip na výsledok

BRATISLAVA - Ján Mucha chytal v Poľsku a roky bol oporou slovenskej reprezentácie. Vie, kde Poliakov najviac tlačí topánka a takto tipuje výsledok zápasu!
Zdroj: 39769
Zdieľajte:

Poľské médiá ostro kritizovali výkony ich tímu pred EURO 2020. Najmä defenzívu. Podobný názor má aj bývalý reprezentačný brankár Ján Mucha, ktorý obranu považuje za Achilovu pätu Poliakov.

Obrana jednoznačne najväčšia slabina Poľska

„Ich slabinou je defenzíva. Robia v nej veľké chyby. Dostávajú góly po štandardných situáciách. Chýba vyváženosť. Napriek tomu majú silu, ale momentálne im to škrípe. Výkony sú oveľa slabšie ako v minulých rokoch,“ vyhlásil Mucha pre Nový Čas.

Prečítajte si aj

Kucka bude mať nového hviezdneho spoluhráča! Tento týždeň podpíše legenda

Ján Mucha má veľké skúsenosti s poľským futbalom. V rokoch 2005 až 2010 obliekal dres Legie Varšava. Práve nie optimálne fungujúcu defenzívu Poliakov považuje za cestičku, ktorou sa Slováci môžu dopracovať k víťazstvu.

„Poliakov sa nemáme čo báť. Je to dôležitý otvárací zápas, v ktorom nie sme favoritom. Musíme byť bezchybní v obrane a skúsiť súpera prekvapiť, lebo vzadu sa naozaj trápi," načrtol možný recept na úspech.

Myslí si, že Poliakom nemusí vyhovovať pozícia, do ktorej sa dostali po sérii neúspechov. Z posledných siedmich zápasov vyhrali jediný - doma s Andorrou. Navyše musia sa popasovať nielen s tlakom po neúspešných výsledkoch, ale aj s tlakom, ktorý na nich je v pozícii favorita.

„Poliaci sú pod tlakom, keďže nemajú za sebou dobré výsledky. Budú musieť vyhrať, lebo potom hrajú so Španielmi, kde málokto ráta s bodovým ziskom. Treba to využiť. Verím, že vyhráme 1:0,“ pridal Ján Mucha svoj tip na výsledok úvodného zápasu slovenského tímu na EURO 2020.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články