Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Analýza: Lokeren potvrdí rolu jednoznačného favorita

Dnes tu máme pre vás nezvyčajne analýzu z najvyššej súťaže v Belgicku.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

1. belgická liga

20.30 Lokeren - Charleroi

Tip: 1

Kurz: 1,67

ANALÝZA:

Lokeren predstavuje klasický belgický celok, ktorý väčšinu bodov získava v domácom prostredí. Vyplýva to aj z aktuálnej domácej bilancie, ktorá je viac než slušná, a to 4 výhry, 1 remíza a 1 prehra. Tím sa dlhodobo drží v hornej polovici tabuľky, čo sa však určite nedá povedať o Charleroi, ktorý okupuje dolnú časť. Charleoi sa na ihriskách súperov vôbec nedarí, keďže zo 6 odohraných zápasov zaknihovali iba jednu výhru a to tak isto nad slabým Liersom, ktorý je na samotnom dne tabuľky. Tím Lokeren nedisponuje žiadnymi individuálnymi hviezdami, ale práve naopak pôsobí ako kompaktný celok, kde je schopný skórovať ktokoľvek, či už je to Marič, Abdurahimi alebo Vanaken.

Čo sa týka vzájomných zápasov, tak Charleroi naposledy vyhral na pôde Lokerenu v roku 2003 ! Od tej doby sa vždy radovali z víťazstva domáci, alebo došlo k deľbe bodov.

Lokeren by mal v tomto zápase potvrdiť rolu favorita a zvíťaziť.

Dôvera: 6/10

Analýzu si pre vás pripraval: www.ultratips.sk

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, ultratips.sk

Diskusia

Podobné články