Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prvá letná posila Barcelony: V najbližších dňoch podpíše s Kataláncami táto hviezda!

BARCELONA - Veľké zmeny sa chystajú na Nou Campe. Prvou letnou posilou bude táto hviezda, podpíše už v najbližších dňoch!
Georginio Wijnaldum, FC Liverpool.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Stredopoliar Liverpoolu Georginio Wijnaldum podpíše s Barcelonou v najbližších dňoch kontrakt do roku 2024, uviedol na twitteri taliansky novinár Fabrizio Romano, špecialista na prestupy.

Podľa tohto zdroja pošle katalánsky klub svojich klubových lekárov do holandského národného tímu, aby vykonali vstupnú lekársku prehliadku hráča.

V prípade úspešného absolvovania prehliadky holandský futbalista podpíše zmluvu na tri roky. Predtým sa objavili informácie, že dohodu schválili hlavný tréner Barcelony Ronald Koeman a kapitán tímu Lionel Messi.

Prečítajte si aj

Guardiola plakal, keď hovoril o Aguerovom odchode. Jeho brat mu to však neverí: Nikdy ho nechcel!

Wijnaldum sa pripojil k Liverpoolu z Newcastlu United v roku 2016 a predtým hrával za PSV a Feyenoord. V nedávno skončenej sezóne stredopoliar nastúpil na všetkých 38 zápasov anglickej Premier League, v ktorých strelil dva góly.

V Barcelone sa očakávajú v lete výrazné zmeny. Odísť by mohlo niekoľko hviezd, aby sa naplnila klubová pokladnica, keďže Barcelona má obrovské finančné ťažkosti. Očakáva sa príchod niekoľkých posíl, no prevažne z radov voľných hráčov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články