Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezdu Anglicka vyhodili z baru: Pochytil sa so zákazníkmi aj personálom!

LONDÝN - Anglickú hviezdu museli vyhodiť z exkluzívneho baru. Roztržka s personálom aj zákazníkmi!
Zdroj: 39522
Zdieľajte:

Sotva stál, hovoril jeden zo svedkov pre The Sun. Hviezdu Anglicka Rossa Barkleyho museli vyhodiť z exkluzívneho baru po tom, čo sa dostal do konfliktu so zákazníkmi aj personálom.

Barkley si vyrazil do baru v hoteli The May Fair v centre Londýna. Pil s kamarátom, "vyskakoval" do jedného zo zákazníkov a členom bezpečnostnej služby bol požiadaný, aby z baru odišiel okolo 20. hodiny večer.

Futbalista zarábajúci 100 tisíc libier týždenne sotva stál na nohách. V jednom momente sa predklonil a verejnosti vystavil svoje jasno ružové spodné prádlo. Trápna epizóda sa odohrala pred asi stovkou hostí v exkluzívnom bare.

Prvýkrát som ho zbadal, ako sa s niekým hádal, ptoom sa to poriadne rozbehlo," opisoval jeden očitý svedok pre The Sun.

Rossovi zdvorilo povedali, aby odišiel. Ale oni sa vrátili, potkýnali sa okolo preplnených stolov a šomrali. Potom si ich všimli príslušníci bezpečnostnej služby a vyviedli ich do hlavného foyer."

Prečítajte si aj

Mbappé sa dohodol s Realom Madrid

Hádali sa. Skoro prišlo k fyzickému stretu a vyhadzovač ich vytlačil z cesty. Niektoré taxíky ho potom odmietli vziať. Bolo to trápne."

„Šokujúce je, že profesionálny športovec a anglická hviezda sa môže takto správať na verejnosti. Mladí fanúšikovia vzhliadajú k hráčom ako on a naozaj nie je dobré správať sa tak hanebne."

Barkley je na hosťovaní v Aston Ville z Chelsea.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články