Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plán jasný: Obrovská hviezda svetového futbalu chce o rok skončiť kariéru!

LONDÝN - Štvornásobný víťaz Ligy majstrov plánuje budúci rok ukončiť kariéru!
Zdroj: 39363
Zdieľajte:

31-ročný Gareth Bale sa nikdy v kabíne netajil tým, že chce svoju formu dotlačiť na maximum s prioritou na európsky šampionát. Tiež sa netajil tým, že v lete sa vráti z hosťovania v Tottenhame do Realu Madrid, kde si chce odkrútiť posledný rok platnej zmluvy a následne ukončiť kariéru. Informuje o tom španielsky AS.

Pred aktuálnou sezónou sa Real Madrid a Bale dohodli na hosťovaní. Bale chcel pred európskym šampionátom získať v drese Spurs zápasovú prax. Los Blancos tvrdo zasiahnutý pandémiou zas ušetriť na jeho plate, ktorý je 30 miliónov eur brutto ročne.

No Bale sa trápil so zraneniami a odohral len desať z 37 zápasov v Premier League. Vypracovali mu špeciálny tréningový plán. Necvičil viac ako tri dni v týždni a jeden deň z toho používal na zotavenie a regeneráciu. Bale nechcel hrať tri zápasy za týždeň, obával sa zranenia.

Prečítajte si aj

Juventus našiel náhradu za Ronalda: Hviezdu Barcelony!

Jeho zraneniami "dokatované" telo je určite jedným z hlavných dôvodov, prečo chce Bale budúce leto zavesiť kopačky na klinec. Svetový futbal tak príde o hviezdu, ktorá v drese Realu Madrid štyrikrát vyhrala Ligu majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články