Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

10 hviezd, ktoré je Real Madrid pripravený v lete predať

MADRID - V Reale Madrid majú zoznam 10 hviezd, ktoré sú v lete na predaj
Zdroj: 39388
Zdieľajte:

Klubová pokladnica zíva prázdnotou. Real Madrid pociťuje obrovské dosahy pandémie a vedenie rozmýšľa, ako v lete zarobiť. Na predaj je údajne až 10 hviezd!

Real Madrid a 10 hviezd na predaj

Podľa španielskych novín AS je na čele tohto prominentného zoznamu Eden Hazard. Keď sa v roku 2019 sťahoval do Realu ako vôbec najdrahší hráč klubovej histórie, očakávania boli obrovské. No Belgičan bol odvtedy viac na maródke, ako na ihrisku. Od svojho príchodu odohral dovedna len 40 zápasov.

Obranca Raphael Varane je ďalší klenot na predaj. Kvalitný stopér nebude mať o záujemcov núdzu. Na predĺžení kontraktu sa nedohodol a keďže mu budúce leto vyprší kontrakt, Real ho chce predať, aby o neho náhodou neprišiel o rok zadarmo.

Gareth Bale - ďalšia hviezda na zozname. Končí mu hosťovanie v Tottenhame a otázka znie, čo s ním bude ďalej. Nie každý klub je ochotný a schopný, najmä v súčasnej dobe, utiahnuť jeho plat 650 tisíc libier za týždeň.

Prečítajte si aj

VIDEO Dôkaz, že Cristiano Ronaldo opúšťa Juventus?

Luka Jovic, Marco Asensio, Isco, Mariano Diaz a Borja Mayoral sú tiež na predaj. Dani Ceballos končí hosťovanie v Arsenale, no jeho budúcnosť v Madride podľa všetkého pokračovať nebude. Brazílsky veterán v obrane Marcelo sa pravdepodobne tiež bude lúčiť s klubom. Jeho zotrvanie v tíme by mohlo brzdiť progres Miguela Gutierreza, ktorý ukazuje v poslednom čase, že má kvalitu na to, aby si zastal miesto v prvom tíme Los Blancos.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články