Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Darček, ktorý pravdepodobne vybojuje titul

MADRID - Krok, ktorý Barcelonu môže mátať veľmi dlho.
Zdroj: 39470
Zdieľajte:

Nechať ZADARMO odísť hráča kalibru Luisa Suáreza je kriminálny čin. V pondelok sa to ukázalo v plnej sile.

Atlético Madrid v domácom stretnutí proti Osasune predviedlo epický comeback. Vyhralo 2:1, oba góly strelilo v záverečnej desaťminútovke.

Hrdinom bol práve spomínaný Luis Suárez, ktorý vystrelil kľúčovú výhru v 88. minúte. Atlético tak má kolo pred koncom dvojbodový náskok na čele tabuľky pred Realom.

V tom istom čase sa hral súboj FC Barcelona - Celta Vigo. Domáci šokujúco prehrali 1:2 a definitívne sa pripravili aj o malú iskierku titulovej nádeje.

Prečítajte si aj

VIDEO Gól, ktorý obletel svet! Brankár Alisson vystrelil Liverpoolu výhru v 95. minúte

V ostrom kontraste Luis Suárez, bývalá barcelonská hviezda, ťahá Colchoneros za titulom.

Aké chybné rozhodnutie! V kanceláriách barcelonského vedenia si môžu trieskať hlavy o stenu. Tiež tréner Ronald Koeman. Bol to práve holandský kouč, ktorý po svojom príchode dal jasne najavo, že uruguajský veterán nemá miesto v jeho tíme.

Luis Suárez sa zdravo naštval. Chcel všetkým dokázať, že sa mýlia a aj napriek tomu, že má 34 rokov, stále disponuje obrovskou kvalitou. Darí sa mu to až nad očakávania!

Ukazuje sa, že práve Luis Suárez je X-faktorom, alebo ak chcete kľúčovým hráčom celej sezóny. Na konte má 20 gólov, strelil zhruba tretinu všetkých zásahov Atlética Madrid. Je štvrtým najlepším strelcom La Ligy.

Pravdepodobne dotiahne Atlético až k titulu.

Barcelona darovala Atléticu kľúč k titulu už pred sezónou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články