Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dusno v kabíne Juventusu: Toto sa spoluhráčom nepáči na Ronaldovi!

TURÍN - V kabíne Juventusu rozhodne nepanujú najlepšie vzťahy. Toto sa spoluhráčom nepáči na Cristianovi Ronaldovi
Zdroj: 39268
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo je osamotený v kabíne Juventusu Turín. Dôvodom je, že spoluhráčom sa nepáči sloboda, ktorú od vedenia klubu dostáva. Informuje o tom La Gazzetta dello Sport.

Dusno v kabíne Juventusu

Portugalská hviezda je najlepším strelcom Juventusu.

Jeho vzťah so spoluhráčmi v Turíne nie je tak dobrý, ako pred niekoľkými mesiacmi. Informuje spomínaný zdroj.

Mnoho hráčov "Starej dámy" je presvedčených o tom, že bývalá hviezda Realu Madrid a Manchesteru United dostáva priveľa slobody.

36-ročný Ronaldo netrénoval deň po tom, ako Juventus prehral kľúčový súboj s AC Miláno a namiesto toho navštívil továreň Ferrari v Maranelle.

Ronalda sprevádzali prezident Juventusu Andrea Agnelli a riaditeľ spoločnosti Exor John Elaknn.

Cristiano Ronaldo vynechal v tejto sezóne niekoľko tréningov zo sponzorských dôvodov a mnoho jeho spoluhráčov je presvedčených o tom, že sa s ním zaobchádza inak ako s ostatnými hráčmi.

Prečítajte si aj

Šokujúci presun? Buffon končí v Juventuse, rokoval v jednom z najslávnejších klubov

Podľa niekoľkých zdrojov sú nasledujúce tri zápasy posledné Ronaldove v drese Juventusu Turín. Portugalčan mal požiadať vedenie klubu o prestup v prípade, že sa nedostane do Ligy majstrov.

Juventus prehral v kľúčovom stretnutí doma s AC Miláno 0:3 a vypadol z top 4. Aktuálne sú Turínčania na piatej pozícii. Strácajú tri body na Ligu majstrov.

Najbližšie čaká Juventus zápas na pôde Sassuola. Potom ho čaká domáci šláger s už istým majstrom Interom a sezónu uzavrie v Bologni.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články