Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inter potrebuje predávať aj hviezdy: Len tri sú nedotknuteľné!

MILÁNO - Je medzi nimi aj Milan Škriniar
Zdroj: 39364
Zdieľajte:

Inter Miláno získal Scudetto po jedenástich rokoch. No v lete potrebuje predať niektorú zo svojich hviezd a iba trojica hráčov nie je na predaj. Informuje o tom Corriere dello Sport.

Škriniar na predaj

Taliansky tréner Antonio Conte žiada od prezidenta klubu Suninga garancie, no ten varuje, že Nerazzurri potrebujú znižovať svoje náklady v náročnom období.

Podľa Corriere dello Sport je len trojica hráčov Interu nedotknuteľná: Romelu Lukaku, Alessandro Bastoni a Nicolo Barella. Ostatní top hráči môžu opustiť San Siro.

Prečítajte si aj

Alaba opúšťa komfortnú zónu, v odchode z Bayernu vidí príležitosť na rast

To znamená, že Milan Škriniar je dostupný na predaj.

Lautaro Martinez, Arturo Vidal, Stefan de Vrij, Achraf Hakimi a Marcelo Brozovič sú síce nie primárne určení na predaj, ale Inter zváži ich budúcnosť, ak dostane zaujímavú ponuku. Rovnako to platí v prípade Christiana Eriksena.

Lautaro Martinez čerstvo odhalil, že bol blízko prestupu do FC Barcelona, ale klub mal finančné problémy a tak sa rozhodol zostať v Miláne.

O Milana Škriniara bol pred sezónou aj v zimnom prestupovom období záujem z Tottenhamu. Po odchode José Mourinha ale klub bude mieriť iným smerom. Nedávno sa v španielskych médiách objavili správy o tom, že Škriniara by chcel Real Madrid ako potenciálnu náhradu za Varanea.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Corriere dello Sport

Diskusia

Podobné články