Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

10 mien! Mourinho zostavil zoznam posíl pre AS Rím

RÍM - José Mourinho plánuje káder na novú sezónu. Na jeho zozname vytúžených posíl 10 mien
Zdroj: 39386
Zdieľajte:

José Mourinho sa stane novým trénerom AS Rím. Skúsený portugalský tréner už plánuje káder na budúcu sezónu. Zostavil zoznam posíl, ktoré by rád mal v tíme. Figuruje na ňom týchto 10 mien.

10 posíl, ktoré má Mourinho na svojom zozname

Podľa Corriere dello Sport je prioritou riešenie brankárskej otázky. Kontrakt Antonia Miranteho v lete vyprší a v klube sú pochybnosti o výkonnosti Paua Lopeza. Hlavným variantom v tejto súvislosti je Juan Musso z Udinese.

Na zozname Mourinha sú aj brankári Pierluigi Gollini (Atalanta), Alessio Cranjo (Cagliari) a Alex Meret (Neapol). Všetko závisí od hodnoty a dostupnosti daných hráčov.

Do stredu obrany má Mourinho vyhliadnutého bývalého zverenca z Tottenhamu Erica Diera. Tiež by v Ríme rád videl Pierrea-Emila Hojbjerga.

Prečítajte si aj

Pohár trpezlivosti pretiekol: Obrovská hviezda Realu Madrid na predaj!

Návrat Cengiza Undera (Leicester) a Justina Kluiverta (RB Lipsko) z hosťovania zvýši Mourinhov výber na krídlach.

Portugalčan má tiež záujem spolupracovať s 33-ročným Juanom Matom z Manchestru United, ktorý v tíme Red Devils nedostáva veľa priestoru.

Hlavným cieľom Mourinha v útoku je Andrea Belotti z Turína. V Ríme veria, že ho získajú za prijateľnú cenu.

Už skôr sa objavili správy (Diario Gol), že Mourinho by rád získal z Realu Madrid Isca, ktorý nie je spokojný so svojou pozíciou v klube a rád by mal stabilnejšiu pozíciu a viac hracieho času.

Najnovšie Corriere della Sera informuje o tom, že Mourinho zvažuje na brankársku pozíciu angažovanie Davida de Geu z Manchesteru United.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Corriere dello Sport, Corriere della Sera

Diskusia

Podobné články