Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar otvorene o ťažkom období v Interi, keď nehrával: Problém bol v tomto!

MILÁNO - Milan Škriniar otvorene prehovoril o ťažkom období, keď nehrával, aj o vzťahu k trénerovi Contemu: Problém bol v tomto
Zdroj: 38939
Zdieľajte:

Inter Miláno na dosah Scudetta! Po nedeľňajšom domácom víťazstve s Veronou 1:0 majú zverenci trénera Antonia Conteho na čele 11-bodový náskok pred druhou Atalantou. Do konca sezóny zostáva päť kôl, v hre je teda 15 bodov.

Pred zápasmi študuje slabiny a silné stránky protihráčov

„Sme veľmi šťastní po takomto zápase. Remizovali sme v predošlých dvoch súbojoch, bolo kľúčové dnes vyhrať," hovoril slovenský obranca Milan Škriniar po víťaznom stretnutí, cituje ho portál football-italia.net.

„Držíme spolu, dobre útočíme aj bránime a je to tak od začiatku sezóny, to je dôležité."

Prečítajte si aj

Táto hviezda City odchádza do Barcelony, potvrdil samotný Guardiola

„Rovnako ako to robí mnoho iných hráčov, aj ja študujem svojich protihráčov. Čo robia dobre a čo nie. Sledujem ich videá pred zápasmi a to mi pomáha," prezradil Škriniar.

Škriniar priznal problém v adaptácii na systém s tromi obrancami

V minulej sezóne si reprezentačný obranca prešiel zložitým obdobím. Vypadol zo zostavy trénera Conteho a istý čas sa špekulovalo o jeho odchode z klubu. Spomínal sa najmä záujem z Tottenhamu. Škriniar však vytrval. Vybojoval si späť miesto v základnej jedenástke a sladkou odmenou mu môže byť taliansky titul.

„Nikdy som nemal problémy s Contem. Vždy sme mali dobrý vzťah. Ale potreboval som čas, aby som sa adaptoval na hru v systéme s tromi obrancami. Som šťastný, že môžem pomôcť tímu. Ešte nie je koniec. Nemôžeme zastaviť, až kým nezískame to, čo chceme."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články