Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ak by sa nevolal Cristiano Ronaldo, už sedí! Fanúšikovia zúria po spálenej tutovke

TURÍN - Čo sa to deje s Ronaldom? Pýtajú sa nahnevaní fanúšikovia. Tentoraz zahodil obrovskú tutovku!
Zdroj: 39268
Zdieľajte:

Spoluhráči sa len chytali za hlavy! Cristiano Ronaldo v nedeľňajšom stretnutí talianskej Serie A proti Fiorentine nevyužil obrovskú šancu. Po centri z pravej strany pokutového územia vyskočil, no netrafil hlavou loptu, mohol z troch metrov zakončiť do odkrytej časti brány.

Cristiano Ronaldo zahodil tutovku, fanúšikovia zúria

Aj vďaka tomuto zaváhaniu hviezdneho Portugalčana Juventus len remizoval na pôde Fiorentiny 1:1. Atalanta stráca len bod, Neapol tri a obaja majú zápas k dobru. "Stará dáma" je tretia a bojuje o miestenku v Lige majstrov, ktorú získavajú štyri najlepšie tímy.

Ronaldo prežíva neúspešné obdobie. Neskóroval v posledných troch zápasoch Serie A. Okrem toho naposledy proti Parme sa uhol pred loptou v múre, zakryl si tvár, nevyskočil a cez neho padol gól. Fanúšikovia začínajú zúriť.

Prečítajte si aj

Zasahovala polícia: Dve hviezdy Chelsea na ilegálnej párty pred súbojom s Realom Madrid

Na sociálnych sieťach sa vyrojili komentáre ako napríklad: "Ronaldo efekt" alebo "Nevie náhodou niekto, čo sa deje s Ronaldom? Všetko v poriadku doma?" alebo "Ak by sa nevolal Ronaldo, sedel by na lavičke". Jeden z fanúšikov navrhuje v budúcom stretnutí skúsiť v ofenzíve trojicu Chiesa, Morata, Dybala.

Ronaldo je bezkonkurenčne najlepšie zarábajúcim hráčom Juventusu. Berie plat 31 miliónov eur ročne. Špekuluje sa nad jeho budúcnosťou. Ak by Juventus nehral v budúcej sezóne Ligu majstrov, ťažko predpokladať, že by chcel Ronaldo v klube zostať. Hovorí sa o jeho možnom návrate do Manchesteru United. Jeho agent Jorge Mendes údajne sonduje túto možnosť. No Ronaldo by musel súhlasiť so znížením platu.

Akcia, po ktorej Ronaldo trestuhodne spáli obrovskú šancu, začína v čase 3:25

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články