Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Gól mesiaca, hodnotí Dudov famózny volej tréner. Má senzačnú techniku a to nie je všetko

KOLÍN - Ondrej Duda trafil parádny volej. Gól mesiaca, hodnotí tréner Kolína. Má perfektnú techniku!
Zdroj: 39300
Zdieľajte:

Ondrej Duda sa stal hrdinom 1. FC Kolín v piatkovom bundesligovom stretnutí na pôde Augsburgu. Na víťazstve "capkov" sa podieľal dvoma presnými zásahmi.

Gól mesiaca, hovorí o Dudovom parádnom voleji tréner

Najmä prvý Dudov gól bol lahôdkou pre všetkých futbalových fajnšmekerov. Spoza šestnástky parádne trafil ľavačkou do pravého horného rohu.

Tréner Friedhelm Funkel vychválil slovenského reprezentanta a podľa jeho názoru by mal byť spomínaný gól najkrajším zásahom mesiaca apríl.

Prečítajte si aj

Pľasol sa po vrecku: Pozrite, aký luxus si doprial Messi

„Ondrejova technika je perfektná, povedal by som senzačná. Keďže v apríli nie sú na programe žiadne reprezentačné zápasy, práve Dudov zásah by sa mal stať gólom mesiaca, Ondrej je excelentný hráč a tiež toho veľa nabehá. Predtým v zápase proti Lipsku mal v nohách najviac kilometrov po Ellyesovi Skhirim," chválil svojho zverenca v rozhovore pre express.de.

Ondrej Duda najviac kilometrov nabehal aj v stretnutí proti Augsburgu - 13,10. Skhiriho tesne tromfol, Tunisan mal nabehaných 13,05 kilometrov.

Duda je so siedmimi gólmi a šiestimi asistenciami najlepším hráčom Kolína a podľa nemeckého Express je v súčasnosti slovenský reprezentant pre "capkov" nenahraditeľný hráč v boji o udržanie sa v Bundeslige.

„Ondrej je elegantný futbalista a výborný strelec z pokutových kopov. Momentálne od neho hrozí aj veľké gólové nebezpečenstvo a to ma teší. V Augsburgu to bol v jeho podaní vydarený deň so šľahačkou," chválil Dudu športový riaditeľ 1. FC Kolín Horst Heldt.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: express.de

Diskusia

Podobné články