Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

AC Miláno sa pripravuje na odchod Donnarummu: Toto má byť jeho náhrada!

MILÁNO - V AC Miláno sú pripravení na možnosť odchodu Donnarummu. Majú už vyhliadnutú náhradu a dokonca sa už aj dohodli
Zdroj: 35409
Zdieľajte:

AC Miláno a Gianluigi Donnarumma sa stále nedohodli na podmienkach novej zmluvy. Manažment Rossoneri sa pripravuje na možnosť odchodu svojej brankárskej jednotky.

Maignan náhradou za Donnarummu

V tejto súvislosti si vyhliadlo náhradu v osobe Mikea Maignana z francúzskeho LOSC Lille.

Športový riaditeľ klubu Frederic Massara a technický riaditeľ Paolo Maldini nestrácajú vieru, že sa napokon klub dohodne s Donnarummom na pokračovaní.

Ale paralelne už predstavitelia AC Milána rozbehli rokovania s Maignanom a podľa portálu Calciomercato.com sa už obe strany dohodli.

Prečítajte si aj

VIDEO Trapas brankára Lena rozhodol zápas: Arsenal doma najhorší za 91 rokov!

Rossoneri ponúkajú Donnarummovi plat vo výške 8 miliónov eur vrátane bonusov. Ale jeho agent Mino Raiola ponuku zatiaľ neakceptoval.

25-ročný francúzsky gólman Maignan by sa údajne rád presunul na San Siro. Podľa uvedeného zdroja už diskutoval s Maldinim o podmienkach. Medzi oboma klubmi vládnu dobré vzťahy.

AC Miláno bude pokračovať v rokovaniach s Donnarummom a spraví všetko pre jeho udržanie na San Sire. Paralelne však dosiahlo dohodu s Maignanom a v prípade, že to s Donnarummom napokon nevyjde podľa predstáv, angažuje Francúza.
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Calciomercato.com

Diskusia

Podobné články