Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Návrat Cristiana Ronalda do Manchesteru United?

MANCHESTER - Agent Jorge Mendes už na tom pracuje
Zdroj: 39153
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo viditeľne nie je úplne šťastný v Juventuse Turín. Klub po rokoch nezíska Scudetto, v osemfinále Ligy majstrov sklamal vypadnutím s FC Porto.

Vráti sa Ronaldo do Man Utd?

Na Ronaldovi je frustrácia badateľná. Nedávno odhodený dres po zápase či rana päsťou do dverí v šatni. To nie sú prejavy pohody a spokojnosti.

Okrem toho v Juventuse naštartovali projekt prestavby tímu a šancu dostávajú mladí hráči. To nie úplne korešponduje s cieľmi Ronalda, ktorý chce zbierať čo najviac trofejí, ako je len možné. A nie byť mentorom pre mladíkov.

Prečítajte si aj

V Česku píšu o senzácii: O hviezdu Sparty sa zaujíma slávny Liverpool

Kam by mohol zamieriť? Spomínal sa návrat do Realu Madrid. Ten však pred pár dňami prezident Florentino Pérez zmietol zo stola. A tak sa hviezdny Portugalčan musí pozerať iným smerom.

La Gazzetta dello Sport informuje, že Cristiano Ronaldo by mal záujem o návrat do Manchesteru United. Agent Jorge Mendes už na tejto možnosti začal pracovať. Tréner Ole Gunnar Solskjaer dal tejto myšlienke zelenú.

Dohode oboch strán však v ceste stojí niekoľko prekážok. Prvou je Ronaldov plat. Musel by pristúpiť na jeho zníženie. Druhým je neochota Juventusu nechať ho odísť.

Ronaldo čelil v posledných dňoch veľkej kritike po tom, čo sa opäť v múre uhol lopte, preletela cez neho a Parma sa vďaka tomu ujala vedenia. Juventus napokon zvíťazil 3:1. Tréner Andrea Pirlo po zápase uviedol, že budú musieť zvážiť, či Ronalda naďalej používať ako súčasť múru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články