Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia Slavie idú po krku právnikovi Kamaru: Zverejnil nechutné odkazy!

GLASGOW - Fanúšikovia Slavie si nedajú pokoj. Najnovšie idú po krku právnikovi Glena Kamaru. Zverejnil nechutné odkazy!
Zdroj: 39004
Zdieľajte:

Ondřej Kúdela dostal nedávno od disciplinárky UEFA 10-zápasovú stopku za rasistickú urážku Glena Kamaru z Glasgow Rangers. Trest sa vzťahuje na všetky súťaže a tak príde aj o EURO.

Kamara ho po zápase v útrobách štadiónu fyzicky napadol a dostal trojzápasový dištanc.

Tréner Slavie Jindřich Trpišovský s rozhodnutím kompetentných nie je spokojný a označil za precedens vynesenie verdiktu bez jasných dôkazov.

Vyhrážky a nechutné odkazy právnikovi Kamaru od fanúšikov Slavie

Fanúšikovia Slavie prilievajú olej do ohňa a najnovšie začali bombardovať nechutnými odkazmi Kamarovho právnika Aamera Anwara.

Prečítajte si aj

Čo sa deje s kapitánom Arsenalu? Konečne prehovoril a pridal foto z nemocnice: Vážna choroba!

Ten 10-zápasový trest pre Kúdelu považuje za smiešny a dokonca požadoval pre hráča väzenie. Od prezidentskej kancelárie ČR požadoval ospravedlnenie za protestný list, ktorý poslala na UEFA.

Anwar má škótske občianstvo, no je pakistanského pôvodu. Rozhodol sa zverejniť niečo z nechutností, ktorými ho bombardujú fanúšikovia Slavie.

„Mŕtvy Pakistanec, dobrý Pakistanec," stálo v jednom z nenávistných odkazov, ktoré dostal.

„Za tie roky som bol niekoľkokrát obeťou rasistických útokov, bol som ohrozovaný extrémistami, ale snažil som sa s tým žiť kvôli práci, ktorú robím," napísal k príspevku na sociálnej sieti twitter.

„Toto je hrozný príklad rasistických útokov, ktoré som dostal od fanúšikov Slavie," dodal a podľa jeho slov Kamara dostáva ešte horšie vyhrážky a odkazy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články