Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neymar už má jasno: Vie, čo bude robiť po skončení kariéry

PARÍŽ - Brazílčan Neymar prezradil, čomu sa chce venovať po skončení kariéry
Zdroj: 38246
Zdieľajte:

Brazílčan Neymar patrí medzi najväčšie hviezdy svetového futbalu. Aktuálne si užíva postup svojho PSG do semifinále Ligy majstrov.

V rozhovore pre CNEWS prehovoril o svojej láske k pokru, ktorému by sa chcel venovať po skončení futbalovej kariéry.

Neymar sa po futbalovej kariére chce venovať pokrovým turnajom

„Poker som začal hrať na majstrovstvách sveta 2014. Počas turnaja to robilo veľa hráčov a nakoniec som sa začal učiť, ako s nimi hrať. Sledoval som to zboku a potom som sa o hru začal zaujímať sám. Samotný proces hry sa mi zdal v pohode. A poker som si rokmi zamiloval," opisoval Neymar, ako sa zrodila jeho pokrová vášeň.

Prečítajte si aj

Mourinho, radšej to nečítaj: Nový sponzor Tottenhamu sa vysmieval klubu na twitteri

„Koncentrácia je jednou z podobností medzi futbalom a pokerom. To, ako čítate hru a svojho súpera, je veľmi dôležité. Myslím si, že toto je jeden z najdôležitejších aspektov futbalu - čítanie hry súpera - robím to preto, aby som vedel, kam útočiť, kam sa mám pohnúť, aby som vytvoril nebezpečný moment pre môj tím. Rovnako je to aj v pokri: musíte si prečítať hru, súperov a pochopiť, kedy je vhodný okamih na útok," prirovnával Neymar futbal k obľúbenej kartovej hre.

„Myslím si, že po skončení futbalovej kariéry sa budem môcť zúčastňovať turnajov, cestovať a hrať na tých turnajoch, na ktorých som sa vždy chcel zúčastniť, ale nemohol som kvôli pracovnej záťaži, kvôli svojej kariére. Takže keď skončím svoju futbalovú kariéru, bude cestovanie na turnaje tohto druhu jedným z mojich povolaní, “cituje Neymara CNEWS.

Bude z neho rovnako úspešný hráč ako na zelených trávnikoch aj za pokrovými stolmi?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: CNEWS

Diskusia

Podobné články