Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Porta s tvrdým obvinením Tuchela: Urazil ma!

LONDÝN - Tréner Porta Sergio Conceicao s tvrdým obvinením voči Thomasovi Tuchelovi z Chelsea po štvrťfinále Ligy majstrov
Zdroj: 39207
Zdieľajte:

Tréner Porta Sergio Conceicao obvinil Thomasa Tuchela, kouča londýnskej Chelsea, z urážky po odvetnom štvrťfinálovom stretnutí Ligy majstrov.

The Blues v domácej odvete síce prehrali 0:1, no keďže v úvodnom súboji v Porte zvíťazili 2:0, tešili sa z postupu do najlepšej štvorky práve oni.

Tuchel ma urazil, tvrdí kouč Porta

Po záverečnom hvizde objal Thomas Tuchel členov svojho trénerského štábu a potom kráčal smerom k štvrtému rozhodcovi a trénerovi Porta.

Tuchel natiahol pravú ruku v snahe buchnúť si päsťami s Conceicaom. Jeho snaha bola neochotne prijatá. Šéf lavičky Porta si s ním vymenil niekoľko slov a následne Tuchel odišiel.

„Tento muž, ktorý je tu vedľa mňa, ma urazil. Povedal som rozhodcovi, že štvrtý rozhodca tieto urážky počul. To je celé," reagoval Sergio Conceicao na kontroverziu pre portugalskú televíznu stanicu TVI24.

O incidente hovoril portugalský tréner aj na pozápasovej tlačovej konferencii.

„Nemá zmysel o tom hovoriť. Moja angličtina nie je dokonalá. Nebola žiadna výmena názorov, mal som starosti a sústredil sa na zápas. Nerozumel som dôvodu tejto reakcie. Počul som nejaké urážky, nie je to pekné, ale to je koniec."

Prečítajte si aj

Neymar: Pre toto som išiel provokačne oslavovať pred tvár Kimmicha

„Moje podráždenie na konci s tým súviselo, pretože som sa s ním počas zápasu ani nerozprával. Nepozeral som na ich lavičku, ale na hru. Staral som sa o zápas."

Napätie medzi oboma trénermi bolo viditeľné už v počiatočných fázach stretnutia. Tuchel rázne protestoval smerom k štvrtému rozhodcovi a lavičke Porta po lakti Pepeho na Kaia Havertza v tretej minúte. V 29. minúte sa zas Conceicao sťažoval po zákroku Azpilicuetu na Otavia.

Po záverečnom hvizde museli byť hráči Porta a Chelsea oddelení. Zúril najmä kapitán Porta Pepe, ktorý nazúrene gestikuloval a prstom ukazoval na Tuchela.

Po stretnutí šéf lavičky Chelsa incident bagatelizoval.

„Bol to len malý spor medzi mnou a trénerom Conceicaom. A odrazu ma všetci nasledovali. Myslel som si, že je to medzi mnou a trénerom. Ale očividne to tak nebolo. K ublíženiu nedošlo," dodal Tuchel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TVI24

Diskusia

Podobné články