Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pioli odhaľuje, čo povedal Ibrahimovič rozhodcovi pred červenou kartou

MILÁNO - Čo predchádzalo vylúčeniu Ibrahimoviča? Tréner Pioli odhaľuje, čo Zlatan povedal rozhodcovi pred červenou
Zdroj: 39176
Zdieľajte:

Hlavný tréner AC Miláno Stefano Pioli komentoval víťazstvo svojho tímu s Parmou a vyjadril sa tiež ku kontroverznej červenej karte Zlatana Ibrahimoviča. Ten bol vylúčený v 60. minúte po tom, čo niečo povedal rozhodcovi Fabiovi Marescovi.

Pioli o výhre Milána v Parme aj o kontroverznom vylúčení Zlatana

„Páči sa mi, keď moji hráči odrážajú rovnaké pocity, aké sú prítomné v tíme. Bol to náročný týždeň, pretože sme vedeli, že proti Sampdorii sme nezodpovedali milánskym štandardom."

„Je ťažké hrať proti Parme, v jednej z fáz hry sme si všetko pokazili sami. Ale čo je najdôležitejšie, vyhrali sme."

„Štatistiky ukazujú, že sa nám lepšie hrá vonku. Je to čudné a snažíme sa prísť na dôvody. Ale zápasy bez divákov sú si veľmi podobné."

Prečítajte si aj

VIDEO Koeman zúri po El Clásicu: Bola to jasná penalta! Čo na to expert?

„Chceme vrátiť Miláno späť do Ligy majstrov. Ale máme silnú konkurenciu Juventusu, Atalanty, Neapola, Lazia a AS Ríma. Takže musíme ísť od zápasu k zápasu a stále bodovať. Všetky tieto tímy sú schopné vyhrať osem až deväť zápasov po sebe."

AC Miláno po výhre v Parme (3:1) je na druhej pozícii za Interom. Štyri body na Rossoneri stráca Juventus, päť bodov Atalanta. Oba tieto tímy majú zápas k dobru. Od piateho Neapola je AC Miláno vzdialené sedem bodov.

A čo hovoril Pioli na vylúčenie Zlatana Ibrahimoviča?

„Čo sa týka vylúčenia Zlatana, povedal mi, že istý čas o niečom diskutoval s rozhodcom. Ale neprejavil neúctu a určite ho neurazil. Ibrahimovič mi hovoril, že posledné čo rozhodcovi povedal bolo: Takže vás nezaujíma, čo chcem povedať? Nebol som tam a nehovoril som s Marescom, takže neviem," cituje Pioliho Sky Sport Italia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport Italia

Diskusia

Podobné články