Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ak by sme vyhrali 6:3, nikto by sa nemohol sťažovať. Strelili tri góly z ničoho

MNÍCHOV - Bayern si nezaslúžil prehrať
Zdroj: 39152
Zdieľajte:

Podľa Mullera mohol Bayern vyhrať aj 6:3

Bayern v úvodnom štvrťfinále Ligy majstrov podľahol v repríze vlaňajšieho finále PSG na domácom trávniku 2:3. Thomas Muller, autor jedného z gólov Bavorov, vinil z nepriaznivého výsledku neefektívny útok.

„Potrebujeme strieľať podstatne viac gólov," hovoril Muller pre Sky Sports. „Samozrejme, môžeme vždy diskutovať o inkasovaných góloch, ale myslím si, že ak by to skončilo 6:3 pre nás, nikto by sa nemohol sťažovať."

„Je to tak, vložili sme vajce do vlastného hniezda. A teraz musíme dohnať manko, to je jasné."

Muller nechcel kritizovať obranu, aj keď stála na hlinených nohách. Vinu za neúspech v úvodnom štvrťfinále kládol ofenzíve.

„Až tak veľa sme im naozaj nedovolili. Ak by sme ukázali vražedný inštinkt, ktorý nás často odlišuje, videli by sme úplne iný zápas."

„Je tiež zrejmé, že nemôžete úplne zastaviť ofenzívu Paríža. Máme útočný prístup, preto dávame veľa gólov, preto vyhrávame veľa zápasov, no dnes sme nevyužili veľa veľkých šancí," dodal.

Prečítajte si aj

Peklo bývalej hviezdy Chelsea! Odhalil statočný boj s depresiami, vyhorením a stresom

Podľa Flicka strelil PSG tri góly z ničoho

Podobný názor ako Muller mal aj tréner Bavorov Hansi Flick.

„Zápas mohol skončiť iným výsledkom. Pri šanciach, ktoré sme mali, sme mohli odísť s veľmi dobrým výsledkom. PSG strelil tri góly prakticky bez šancí. No ako sa moji hráči zachovali, bolo pôsobivé," snažil sa zachovať napriek prehre pozitívny pohľad na vec.

Zaslúžili sme si vyhrať, tvrdí Pavard

„Sme naštvaní. Zaslúžili sme si vyhrať. Držali sme loptu a viac sme strieľali na bránu. Musíme uznať, že hráči PSG sú skvelí. V druhom zápase urobíme všetko pre to, aby sme postúpili ďalej. PSG konalo pragmaticky, to nám chýbalo."

„Mbappé dokázal, že je vynikajúcim futbalistom. Musíme sa sústrediť na seba. Pôjdeme do Paríža za víťazstvom. Sústredíme sa na seba, nie na súpera. Bolo veľa prípadov, keď tímy, ktoré prehrali v prvom stretnutí, postúpili do ďalšieho kola. Som si istý, že stále dokážeme postúpiť," cituje Pavarda RMC Sport.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: RMC Sport, Sky Sports

Diskusia

Podobné články