Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bolo to osobné! Klopp zúril na rozhodcu za prístup k Manému

MADRID - Zaobchádzanie so Sadiom Maném? Bolo to osobné! Hnevá sa Klopp na rozhodcu
Zdroj: 34803
Zdieľajte:

Tréner FC Liverpool Jurgen Klopp po porážke na pôde Realu Madrid 1:3 v úvodnom štvrťfinálovom stretnutí Ligy majstrov zúril na rozhodcu Felixa Brycha. Toho obvinil z toho, že mal "niečo osobné" proti Sadiovi Manému.

Kloppa nahneval rozhodca za prístup k Manému: Bolo to osobné!

Klopp bol nahnevaný za to, že rozhodca Brych neodpískal faul na Maného po súboji s Lucasom Vazquezom, krátko pred druhým gólom Realu.

V 36. minúte letela dlhá lopta za obrannú líniu "bieleho baletu". Mané na pas nabiehal, Vazquez bol posledným hráčom Realu a Senegalčana evidentne postrčil. Bolo to tesne pred šestnástkou a mohol byť z toho nebezpečný priamy kop pre The Reds a eventuálna šanca na vyrovnanie skóre.

Klopp nevinil rozhodcu z prehry, no netají, že po zápase arbitrovi adresoval svoje pripomienky k jeho výkonu.

Prečítajte si aj

VIDEO Rozhodca si po zápase vyžiadal podpis od Haalanda: Takto reagoval Guardiola

„K situácii so Sadiom. Musím povedať, že nerozumiem tomu, čo dnes urobil rozhodca. Podľa mňa to bolo niečo osobné. Pretože k situácii, v ktorej bol Sadio jasne faulovaný, sa postavil ako keby to bolo filmovanie."

„A od toho momentu, keď Sadio spadol, nemohol už nič viac dostať. To jednoducho nie je správne. To som mu aj povedal po zápase, že bol k Sadiovi nespravodlivý a tak to je," hneval sa Klopp, ktorého pozápasové vyjadrenie cituje portál goal.com.

„Vôbec nič by to nezmenilo. On nám zápas neprehral. Neboli sme dosť dobrí. Ale v týchto momentoch potrebujete len správne rozhodovanie. To by stačilo," dodal nemecký tréner.

Inkriminovaný zákrok na Maného v čase 4:25:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články