Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obavy v Arsenale: Vyfúkne im Odegaarda konkurent z Anglicka?

LONDÝN - Martin Odegaard žiari na hosťovaní v Arsenale. No je dosť možné, že si ho Gunners nedokážu udržať. Vyfúkne im ho konkurent z Anglicka?
Zdroj: 38545
Zdieľajte:

Arsenal si chce udržať nórskeho reprezentanta Martina Odegaarda aj po skončení aktuálnej sezóny. No podľa AS to bude mať ťažké, pretože Odegaard má viacero prominentných záujemcov, medzi nimi figuruje aj FC Liverpool.

Uchmatne Liverpool Odegaarda Arsenalu?

22-ročný tvorca hry je na Emirates Stadium na hosťovaní z Realu Madrid a spravil výborný dojem. Tréner Mikel Arteta verí, že sa vedeniu Gunners podarí udržať si Odegaarda aj po skončení sezóny.

Prečítajte si aj

VIDEO Najlepšia tlačovka trénera všetkých čias? Fanúšikovia ho po tomto milujú!

Podľa AS však Odegaard môže podľahnúť pokušeniu opustiť Arsenal a zamieriť do konkurenčného Liverpoolu. Na Anfielde majú rozhodne kvalitnejší a ambicióznejší tím, v ktorom má určite väčšiu šancu siahať po tituloch a najvyšších métach.

AS sa odvoláva aj na dlhé objatie Jurgena Kloppa a Martina Odegaarda po nedávnom súboji Arsenalu a Liverpoolu, v ktorom The Reds dominovali a vyhrali rozdielom triedy 3:0. Klopp niečo hovoril do ucha mladého Nóra.

Nie je tajomstvom, že Klopp je dlhoročným obdivovateľom Odegaarda. Bude ho mať v budúcej sezóne vo svojom "košiari"?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články