Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Analýza: Werder Brémy konečne premôžu smolu a zvíťazia

Dnes máme pre vás po dlhšom čase analýzu a to z Bundesligy.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Bundesliga

20.30 BRÉMY - KOLÍN

Tip: stávka bez remízy 1

Kurz: 2,57

ANALÝZA:

Brémy ešte v tejto sezóne nevyhrali ani jeden zápas a s bilanciou 4 remízy a 4 prehry okupujú poslednú priečku nemeckej bundesligy. Tréner Robin Dutt bude mať dnes poslednú šancu, aby vedeniu klubu a fanúšikom dokázal, že koučovať vie a že Brémy si zaslúžia byť minimálne v strede tabuľky. Ak si podrobne rozoberieme ich jednotlivé zápasy, tak musíme konštatovať, že okrem zápasu s Bayernom v ostatných zápasoch vôbec nehrali zle. Za zmienku určite stoja zápasy proti Leverkusenu, Hoffenheimu, kde dokázali s favoritmi držať krok.

Na druhej strane je Kolín nováčikom súťaže, ktorému sa prekvapujúco relatívne darí. Opierajú sa najmä o defenzívnu hru, spoliehajúc sa na nebezpečné protiútoky. Za zmienku stojí najmä ich posledný zápas, ktorý predstavuje najcennejší úlovok pre tento klub. Treba však zdôrazniť, že až také veľké prekvapenie to nebolo, keďže Dortmundu sa v lige absolutne nedarí a prežívajú jednu zo svojich najhorších sezón.

Ak sa pozrieme na vzájomné zápasy týchto celkov, tak Brémy budú mať určitú psychologickú výhodu, keďže posledných 6 zápasov Brémy doma zakaždým zvíťazili, pričom Koln naposledy bodoval v Brémach v roku 2001 !

Brémy už dnes potrebujú zabrať a sme presvedčení, že už konečne prelomia tú smolu, ktorá sa s nimi vezie od začiatku sezóny. Tip 1 je na mieste.

Dôvera: 6/10

Analýzu si pre vás pripraval: www.ultratips.sk

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články