Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrt cez rozpočet? Barcelone chcú dve vysnívané posily uchmatnúť konkurenti

BARCELONA - Dve hviezdne vysnívané posily chcú Barcelone uchmatnúť spred nosa konkurenti
Zdroj: 33711
Zdieľajte:

Sergio Aguero a Georginio Wijnaldum. Dve vysnívané hviezdne posily FC Barcelona. Obaja figurujú na popredných priečkach zoznamu trénera Ronalda Koemana. Oboch Katalánci intenzívne lákajú.

No nebude to také ľahké angažovať ich.

Vyfúknu Barcelone dve vysnívané posily konkurenti?

Začína sa tvrdý konkurenčný boj. Aguero aj Wijnaldum sa stanú v lete voľnými hráčmi a do hry vstupujú aj iní záujemcovia, ktorí chcú vysnívané posily Barcelone vyfúknuť.

Prečítajte si aj

Hrozná tragédia: Kapitán anglického klubu zomrel vo veku len 32 rokov!

FC Chelsea sa dostáva do popredia v boji o argentínskeho útočníka, ktorý si spravil fantastické meno v konkurenčnom Manchesteri City.

Podľa Daily Mail chce Sergio Aguero zostať v anglickej Premier League. Do boja o útočníka sa zapájajú aj talianske tímy Juventus a Inter Miláno. V Barcelone verili, že jeho angažovaním sa im podarí nakloniť kamaráta a spoluhráča z reprezentácie Lionela Messiho k zotrvaniu na Nou Campe.

Španielska Marca zas informuje o tom, že Georginio Wijnaldum, ktorý je ďalším vytúženým objektom Kataláncov, je v hľadáčiku taktiež londýnskej Chelsea, talianskych tímov Inter, Juventus a tiež aj francúzskeho PSG. Pred pár dňami sa pritom objavili správy, že holandský reprezentant je už dohodnutý s Barcelonou, ktorá prišla s konkrétnou ponukou zmluvy.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Daily Mail, Marca

Diskusia

Podobné články