Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hanba Slovenska: Výstavné góly nám strelili hráči, ktorí stoja 200 tisíc eur

BRATISLAVA - Medzinárodná hanba, na ktorú sa tak skoro nezabudne. Slovensku strelili výstavné kúsky hráči, ktorí stoja 200 tisíc
Zdroj: 39058
Zdieľajte:

Slovensko si spravilo medzinárodnú hanbu. V domácom stretnutí kvalifikácie o postup na MS 2022 len remizovalo s Maltou 2:2. Po úvodnom polčase dokonca prehrávali zverenci trénera Štefana Tarkoviča 0:2.

O výstavné gólové kúsky sa postarali hráči, ktorých trhová hodnota sa pohybuje okolo 200 tisíc eur. Luke Gambino hrajúci za štvrtoligový anglický Newport má trhovú hodnotu 200 tisíc eur. Alexander Satariano obliekajúci dres maltského tímu Sliema Wanderers má hodnotu 225 tisíc eur.

Len pre porovnanie - obranca Interu Miláno Milan Škriniar má hodnotu 55 miliónov eur, čo je ďaleko viac, ako stojí celý maltský tím.

Prečítajte si aj

Šialené? Nie, Real Madrid má plán, ako získať toto leto Haalanda aj Mbappého

Namiesto šiestich bodov po dvojzápase s Cyprom a Maltou majú Slováci na konte biedne dva body a svoje postupové šance pochovali hneď v úvode kvalifikačného cyklu.

Biedne výkony sú navyše zdvihnutým varovným prstom pred letným európskym šampionátom, na ktorom nás preveria podstatne kvalitnejší súperi v podobe Švédska, Španielska a Poľska. Hrať proti Zlatanovi Ibrahimovičovi, Robertovi Lewandowskému či Sergiovi Ramosovi, to bude iná pesnička.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články