Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Žltá za prihrávku? Fatálne zlyhanie rozhodcu takmer potopilo Real Madrid, Modrič neveril vlastným očiam

VIGO - Neuveriteľné... Fatálne zlyhanie rozhodcu takmer potopilo Real Madrid. V Madride sa búria, pískali proti nim už v treťom zápase po sebe!
Zdroj: 39013
Zdieľajte:

Často počuť názor, že Real Madrid je protežovaný rozhodcami. V sobotňajšom stretnutí La Ligy na pôde Celta Vigo to ale tak vonkoncom nevyzeralo. Presne naopak.

Žltá karta za prihrávku? Real takmer pykal za fatálnu hrúbku rozhodcu

Bežala 81. minúta, keď Luka Modrič prihrával pred vlastnou šestnástkou spoluhráčovi. Pri prihrávke Lucasovi Vazquezovi spadol a prepadol cez neho protihráč.

Rozhodca Mario Melero López odpískal nepochopiteľne Modričovi faul a odmenil ho žltou kartou. Chorvátsky stredopoliar neveril vlastným očiam. Darmo, protesty nepomohli.

„Nikdy som nevidel žltú kartu za to, že hráč prihral loptu," cituje Marca bývalého trénera Realu Madrid a dnes televízneho spolukomentátora v Movistar Jorge Valdana.

No žltá karta pre Modriča nemusela byť jedinou "odmenou" pre Real Madrid za absurdné zlyhanie arbitra. Iago Aspas si postavil loptu na priamy kop a z výhodnej pozície spoza šestnástky trafil konštrukciu bránky.

V tom čase "biely balet" vyhrával tesne 2:1 a ak by Aspas trafil ešte presnejšie, mohlo byť vyrovnané. A ktovie, ako by záver dopadol po takejto krutej rane pre Real Madrid, ktorý napokon zvíťazil 3:1.

Real Madrid a jeho fanúšikovia majú ťažké srdce na rozhodcu Melera Lópeza, ktorý sa neslávne preslávil už v minulosti, keď vyhlásil "všetko v poriadku" po faule Asiera Riesga, po ktorom mala byť odpískaná penalta po zákroku na Viniciusa Juniora.

„Bezohľadne zrazil súpera na zem pri súboji o loptu," uviedol Melero López v zápise o stretnutí ohľadom "incidentu" Luku Modriča, ktorý sa len snažil prihrať spoluhráčovi. Informuje o tom Marca.

Predstavitelia Realu Madrid pri týchto slovách a sledovaní opakovaných záberov daného zákroku nechápavo krútia hlavami a celú situáciu hodlajú riešiť. Nezdá sa im totiž náhodou, že sa to udialo viackrát.

Okrem spomínaného kontroverzného momentu sa vyskytli v stretnutí ešte dva zákroky, po ktorých Zinedine Zidane vyletel z lavičky a rozhorčene gestikuloval k rozhodcovi.

Prečítajte si aj

Zidane po galapredstavení Benzemu volá po jeho návrate do reprezentácie

Real Madrid cíti krivdu už dlhšie

Realu Madrid sa nezdá náhodou, že od 24. októbra, kedy kopal Sergio Ramos penaltu v El Clásicu po zákroku Clementa Lengleta, nekopal "biely balet" pokutový kop. Pred záverečnou časťou sezóny táto skutočnosť znepokojuje ľudí v Reale Madrid.

Obzvlášť po tom, čo sa zo strany rozhodcu udialo vo Vigu. V kombinácii s tým, čo sa odohralo proti Realu Madrid v predošlých dvoch stretnutiach La Ligy.

V madridskom derby proti Atléticu rozhodca Alejandro Hernandez Hernandez odmietol ukázať na biely bod po hre rukou Felipe Augusta, napriek tomu, že VAR hovoril, že to bola penalta.

V stretnutí proti Elche o týždeň neskôr Los Blancos nedostali možnosť pokutového kopu po tom, ako bol Sergio Ramos poslaný k zemi v šestnástke.

Na štadióne Santiaga Bernabeua sa búria. Nielenže Real Madrid v lige už 22 zápasov v rade nedostal penaltu, ale v posledných troch súbojoch bolo proti nim rozhodované veľmi kontroverzným spôsobom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články