Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Krv tuhla v žilách! Hrozné zranenie brankára Wolves po zrážke so spoluhráčom, odnášali ho s kyslíkom na tvári

WOLVERHAMPTON - Kapitán Wolves nešťastne poslal vlastného brankára do nemocnice. Hrozivé zranenie, po ktorom krv tuhla v žilách!
Zdroj: 38988
Zdieľajte:

Liverpool vyhral v pondelňajšej dohrávke anglickej Premier League na pôde Wolves 1:0 po góle Dioga Jotu. No čiernou škvrnou zápasu bol incident z 86. minúty.

Hrozivé zranenie brankára Ruia Patricia

Kapitán "vlkov" Connor Cody nešťastne zasiahol kolenom priamo do hlavy vybiehajúceho brankára Ruia Patricia. Ten zostal ležať na trávniku bez známok života.

V tej chvíli všetkým tuhla krv v žilách. Stretnutie bolo prerušené na 14 minút, počas ktorých zdravotníci zachraňovali portugalského brankára. Ten napokon opúšťal ihrisko na nosidlách s kyslíkom na tvári a putoval do nemocnice.

Prečítajte si aj

4 hráči, ktorých sa Man Utd chce zbaviť. Solskjaer dostal prísľub 160 miliónov EUR na letné nákupy

„Rui Patricio je v poriadku. Je pri vedomí. Pamätá si, čo sa stalo. Vyšetrenia sú pozitívne. Bude všetko v poriadku. Toto sa vo futbale môže stať. Je v poriadku. Je v dobrých rukách," priniesol pozitívne správy tréner Wolves Nuno Espirito Santo v pozápasovom rozhovore pre BBC.

„Bola to strašná situácia. Hovoril som s ľuďmi z Wolverhamptonu, sú pozitívni. Je to poľutovaniahodné. V kontaktných športoch sa to občas stane. Som uvoľnenejší, pretože prvé správy nie sú vážne. Prajeme mu všetko dobré," vyjadril sa pre BBC aj tréner Liverpoolu Jurgen Klopp.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, BBC

Diskusia

Podobné články