Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona bojuje so silnou konkurenciou o 17-ročnú superhviezdu z Rapidu: V lete vypukne vojna!

BARCELONA - FC Barcelona v tvrdom boji o 17-ročnú superhviezdu Rapidu Viedeň
Zdroj: 38966
Zdieľajte:

FC Barcelona bojuje s niekoľkými najväčšími európskymi klubmi o 17-ročného stredopoliara Rapidu Viedeň Yusufa Demira. Informujú o tom redaktori ESPN Moises Llorens a Sam Marsden s odvolaním sa na niekoľko zdrojov.

Manchester United, Manchester City, Bayern Mníchov a Borussia Dortmund sa tiež zaujímajú o Demira, ktorý dovŕši plnoletosť v júni a kontrakt s Rapidom má do roku 2022.

Demir debutoval za prvý tím Rapidu Viedeň koncom roka 2019 a napriek mladému veku sa stal stabilným členom tímu Dietmara Kuhbauera. V tejto sezóne nastúpil vo všetkých súťažiach na 23 zápasov.

Prečítajte si aj

10 hráčov, proti ktorým sa hrá najťažšie podľa Thiaga Silvu

Kreatívny stredopoliar môže tiež nastupovať na pozícii útočníka a na konte má šesť gólov v tejto sezóne. Vďaka výborným výkonom sa dostal do tímu Rakúska do 21 rokov.

ESPN s odvolaním sa na svoje zdroje tvrdí, že skauti najväčších svetových tímov ho označujú za jedného z najžiarivejších mladých hráčov v Európe a na konci sezóny očakávajú vypuknutie ponukovej vojny.

Demir v lete dovŕši 18 rokov, čo znamená, že sa môže presťahovať bez prítomnosti svojich rodičov, ale navyše vstúpi do posledného roku svojho súčasného kontraktu s Rapidom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články