Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odchod Cristiana Ronalda z Juventusu takmer hotovou vecou: Siete sú rozhodené a tieto kluby sú v hre

TURÍN - Že Cristiano Ronaldo po treťom fiasku v Lige majstrov po sebe opustí Juventus je takmer isté. Siete sú rozhodené a tieto kluby sú v hre
Zdroj: 38931
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo prišiel do Juventusu, aby pomohol klubu získať titul v Lige majstrov. Ani raz počas troch rokov však "Starú dámu" nepriviedol za brány štvrťfinále. Vypadnutie s Ajaxom, Lyonom a Portom asi nebolo to, čo sa po jeho príchode očakávalo. Okrem toho čelil ostrej kritike za to, že pri rozhodujúcom góle Porta sa v múre pri priamom kope otočil lopte chrbtom.

Hviezdny Portugalčan je obrovskou záťažou pre klubovú pokladnicu Juventusu Turín. Vo všeobecnosti sa považuje za takmer hotovú vec, že Juventus sa bude chcieť v lete Ronalda zbaviť a odľahčiť v ťažkej ekonomickej situácii v súvislosti s koronakrízou rozpočet.

Okrem toho Andrea Pirlo odštartoval akúsi prestavbu tímu, často využíva mladíkov a starnúci Ronaldo sa mu do tejto koncepcie až tak nehodí.

Návrat do Realu Madrid?

Ronaldov agent Jorge Mendes začal rozhovory s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom o možnom návrate Ronalda na štadión Santiaga Bernabeua. Na sociálnej sieti twitter o tom informuje televízia El Chiringuito.

Záložný plán pre PSG

Cristiano Ronaldo je pre PSG záložný plán v prípade, že by v lete odišiel Kylian Mbappé, informuje Le Parisien. Po vypadnutí Juventusu z Ligy majstrov je majiteľ PSG Nasser Al-Khelaifi v kontakte s Mendesom.

Zláka ho Beckham na slnečné Miami?

Mendes rozhodil siete a podľa Todofichajes je Ronaldov tím zástupcov v kontakte so zámorským Interom Miami, ktorého spolumajiteľom je bývalý anglický reprezentant David Beckham.

Cristiano Ronaldo má 36 rokov a stále sa drží vo výbornej forme. Napokon s 20 gólmi je najlepším strelcom talianskej Serie A. O záujemcov núdzu určite mať nebude.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: El Chiringuito, Le Parisien, Todofichajes

Diskusia

Podobné články