Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Českú hviezdu z Premier League zamerala slávna Barcelona!

BARCELONA - Žiari v anglickej Premier League. Českú hviezdu zamerala slávna FC Barcelona
Zdroj: 38558
Zdieľajte:

Osem gólov v anglickej Premier League nie je vôbec zlá vizitka. Tomáš Souček je najlepším strelcom West Hamu v aktuálnej sezóne. Ťahá "kladivárov" k bránam Ligy majstrov. Na štvrtú Chelsea strácajú len dva body, no majú v rukách zápas k dobru.

Tomáš Souček v hľadáčiku FC Barcelona

Souček zaujal popredné tímy po celej Európe. Dlhšie sa spomína záujem Bayernu Mníchov. Možno najlepšieho tímu sveta, ktorý za uplynulú sezónu dokázal vyhrať rekordných šesť trofejí.

Prečítajte si aj

Český brankár nespokojný s vyťažením, je na odchode z FC Sevilla

Najnovšie podľa španielskeho webu Todo Fichajes padol Souček do hľadáčika FC Barcelona. Katalánci sú podľa tohto zdroja ochotní zaplatiť za českého reprezentanta 26 miliónov libier.

„S Tomášom sme sa dohodli, že sa bude plne koncentrovať na zvyšok sezóny. S West Hamom bojuje o najvyššie priečky v Premier League a potom ho ešte čaká EURO. To sú priority, ktorých sa držíme," vyhlásil hráčov agent Pavel Paska zo spoločnosti ISM pre český iSport.cz.

FC Barcelona podľa tohto portálu sleduje Součeka prostredníctvom svojich skautov, žiadne konkrétne kroky ale zatiaľ nepodnikla.

Na Nou Campe sa pomaly začínajú obzerať po nástupcovi Sergia Busquetsa a presne na jeho pozícii nastupuje Tomáš Souček. Ďalšie smerovanie Barcelony závisí od výsledku prezidentských volieb, ktoré prebehnú v nedeľu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Todo Fichajes

Diskusia

Podobné články