Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zostaví Bayern smrtiacu stopérsku dvojicu, ktorá bude všetkým súperom naháňať strach?

MNÍCHOV - Ak sa toto Bayernu podarí, bude mať možno najlepšiu stopérsku dvojicu sveta!
Kalidou Koulibaly v drese Neapola.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

FC Bayern Mníchov označil nedávno Pep Guardiola ako najlepší tím sveta. Nečudo. Bavori získali za uplynulú sezónu šesť titulov, čím vyrovnali práve rekord Guardiolovej Barcelony.

Získa Bayern k Upamecanovi aj Koulibalyho?

Bavorom sa podarilo získať jedného z najžiadanejších stredných obrancov súčasnosti Dayota Upamecana, ktorý klub posilní od leta.

No to nie je všetko. Bayern chce k nemu získať ďalšieho veľmi ceneného stredného obrancu Kalidoua Koulibalyho, informuje o tom Tuttosport.

Koulibaly, rovnako ako Upamecano, patria k tomu najlepšiemu, čo v posledných rokoch svetový futbal na stopérskych pozíciách ponúka.

Koulibaly bol spájaný s oboma manchesterskými gigantmi - City aj United.

Prečítajte si aj

Real Madrid to nemá vyhraté: Tieto 3 top kluby nevzdávajú boj o Alabu

Tuttosport informuje, že prezident Neapola Aurelio De Laurentis a zástupca Koulibalyho Fali Ramadani sa stretli, aby diskutovali o ponuke Bayernu vo výške okolo 40 miliónov eur.

Predpokladá sa, že 40 miliónov je menej, ako v Neapole za Koulibalyho očakávajú, no vzhľadom k súčasnej situácii na trhu ovplyvnenej koronavírusovou pandémiou, možno bude vedenie Neapola nútené akceptovať aj takúto ponuku.

Za 43 miliónov eur získal Bayern Upamecana z RB Lipsko.

V prípade, že sa Bavorom podarí k nemu získať aj Koulibalyho, vytvorí smrtiacu stopérsku dvojicu, ktorá bude súperom naháňať poriadny strach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tuttosport

Diskusia

Podobné články