Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ibrahimovič o LeBron Jamesovi: Je fenomenálny, ale s týmto by mal prestať!

MILÁNO - Myslí si, že môže uspieť vo všetkom? S týmto by mal LeBron James podľa Ibrahimoviča okamžite prestať
Zdroj: 38611
Zdieľajte:

Milánsky útočník Zlatan Ibrahimovič kritizoval lídra basketbalového Los Angeles Lakers LeBrona Jamesa. Podľa švédskeho futbalistu je LeBron príliš aktívny v politike, čo by nemal robiť.

Ibrahimovič: LeBron by mal s politikou prestať

„LeBron je jedným z najlepších hráčov v histórii NBA. Na scéne je fenomenálny a robí niečo neuveriteľné. Ale som úplne proti tomu, aby sa športovci miešali do politiky."

„Každý z nás si musí robiť svoje. Hrám futbal. Robím všetko, čo môžem. Mám podporu a prístup k veľkému publiku. To však neznamená, že by som sa mal miešať do politiky a niečo učiť svojich fanúšikov."

Prečítajte si aj

Trpišovský po senzačnom postupe Slavie: Neviem si predstaviť, že by to mohlo niečo prekonať. Želám si Manchester United

„Mnoho slávnych ľudí sa takto mýli. Sú si príliš istí a veria, že môžu uspieť vo všetkom. Myslím si, že by sme sa mali držať ďalej od politiky. A nejde len o LeBrona,“cituje USA Today Zlatana Ibrahimoviča.

LeBron James je legendou NBA, štyrikrát získal v najprestížnejšej basketbalovej lige sveta titul (2012, 2013, 2016 a 2020).

Zlatana Ibrahimoviča spája s Jamesom, že aj vo vyššom športovom veku stále podávajú hviezdne výkony. Ibrahimovič má 39 a James 36 rokov. Rovnako ako James v súčasnosti, Ibrahimovič v minulosti pôsobil v Los Angeles v drese futbalových Galaxy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: USA Today

Diskusia

Podobné články