Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola: Náš úspech? Máme veľa peňazí na nákup úžasných hráčov

MANCHESTER - City vyhrali 19. zápas v rade. Náš úspech? Máme veľa peňazí na nákup úžasných hráčov, vyhlásil Guardiola
Zdroj: 38797
Zdieľajte:

Manchester City pokračuje vo víťaznom ťažení. V úvodnom osemfinále Ligy majstrov vyhral v Budapešti s Borussiou Monchengladbach 2:0. Pre zverencov trénera Pepa Guardiolu to bol už 19. triumf v sérii.

Náš úspech? Máme veľa peňazí, vyhlásil Guardiola

Na pozápasovej tlačovej konferencii čelil otázkam na tajomstvo úspechu City. Guardiola v dobrej nálade žartoval a ironicky odvetil:

„Máme veľa peňazí na kupovanie mnohých úžasných hráčov."

Narážal tak určite na časté výroky José Mourinha, ktorý neustále zdôrazňuje, že Guardiola a Klopp mali vo svojich tímoch šťastie a dostatok peňazí na nákup hviezdnych posíl.

„Je to pravda. Bez dobrých kvalitných hráčov by sme to nemohli dokázať. Ľudskosť tejto partie, hráči sú fantastickí a majú úžasné vzťahy. Hrajú každý zápas s myšlienkou jedine na víťazstvo."

Prečítajte si aj

Solskjaer priznáva: Som v kontakte s Haalandom

„Dnes večer si užijeme noc a potom už rozmýšľame nad West Hamom. Ľudia už hovoria o ďalšom kole, ale ďalšie koloe je o tri týždne. Takže teraz je najbližším cieľom West Ham. To je všetko, čo ma zaujíma," dodal Guardiola, ktorého cituje portál goal.com.

Počas posledných 20 rokov Manchester City na nákup hráčov vynaložil zhruba 2 miliardy libier. Z toho 500 miliónov libier klub minul na nové posily od príchodu Guardiolu v roku 2016 na Etihad Stadium.

Manchester City je jednou nohou vo štvrťfinále Ligy majstrov, no výborne to má rozohraté aj v domácej Premier League. Guardiolov tím je lídrom s 10-bodovým náskokom pred mestským rivalom United.

V sobotu nastúpi proti West Hamu, v utorok Citizens čaká zápas proti Wolves a 7. marca sa môžeme tešiť na bitku o Manchester.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články