Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zápas Slovan - Sparta je rizikový, štadión sa uzavrie 15 minút pred začiatkom

Zápas Slovan - Sparta rizikový, štadión uzavrú 15 minút pred výkopom.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava poskytol na oficiálnom webe všetkým fanúšikom informácie o organizačných pokynoch pred štvrtkovým domácim zápasom Európskej ligy UEFA 2014/2015 proti českému majstrovi AC Sparta Praha. Úvodný výkop zápasu je naplánovaný na 19.00 h na štadióne Pasienky.

Samotný zápas je označený ako rizikový a aj z tohto dôvodu bude vstup na štadión pre fanúšikov Slovana možný iba zo strany OC Polus (od Vajnorskej ul.). Pre fanúšikov Sparty Praha bude vyhradený výlučne vstup od Kauflandu (od Trnavskej ul.). Štadión Pasienky otvoria dve hodiny pred začiatkom zápasu. V prevádzke bude veľké množstvo bufetových prevádzok, ktoré budú môcť fanúšikovia naplno využiť. Štadión sa uzatvára 15 minút pred začiatkom zápasu.

"Vyzývame a upozorňujeme fanúšikov, aby prišli v časovom predstihu a to z dôvodu dôkladných bezpečnostných prehliadok, ktoré sa budú vykonávať ešte pred turniketmi. Obraciame sa na fanúšikov, aby sa počas návštevy zápasu riadili organizačným a návštevným poriadkom a taktiež pokynom usporiadateľskej služby. Zároveň vyzývame fanúšikov, aby sa ešte pred samotným zápasom oboznámili so zakázanými predmetmi, s ktorými im nebude umožnený vstup na štadión," uvádza sa v informácii na klubovom webe úradujúceho slovenského majstra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články