Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík o boji s Covidom: Doteraz moje najťažšie obdobie v živote!

BRATISLAVA - Nie je spokojný so zimným prestupovým obdobím. Ivan Kmotrík ml. prehovoril aj o boji s Covidom: Doteraz moje najťažšie obdobie v živote!
Zdroj: 37006
Zdieľajte:

V súvislosti so Slovanom sa v závere zimného prestupového obdobia skloňoval odchod brankára Dominika Greifa, o ktorého mal záujem líder druhej španielskej ligy Mallorca.

Kmotrík vysvetlil, prečo Greifa nepustili na Mallorcu

Reprezentačný gólman bol už dokonca na Mallorce, absolvoval aj zdravotnú prehliadku, no napokon slovenský majster prestup v poslednej chvíli zablokoval. Dôvodom bolo zranenie Michala Šullu.

„Nemôžem byť úplne spokojný. Ako som už povedal po skončení jesennej časti, tak finančná situácia je náročná. V prípade adekvátnej ponuky sme boli ochotní rokovať aj o predajoch a získať tak do rozpočtu nejaké financie aj z prestupového trhu. Nepodarilo sa nám však zrealizovať žiadny transfer, preto ani nemôžeme byť úplne spokojní," vyhlásil generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. pre portál šport24.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Haaland zatienil Ronalda! Zlomil dva rekordy LM a ďakoval Mbappému

Vysvetlil z klubového pohľadu dôvody rozhodnutia zastaviť realizáciu transferu Greifa do Španielska.

„Hlavným dôvodom, prečo sme na hosťovanie s opciou nepristúpili, bola súčasná vôbec nie optimálna situácia na našom brankárskom poste, keď prakticky ani jeden z brankárov, ktorí by nám po odchode Dominika zostali, nebol stopercentne fit. Nemohli sme si dovoliť riskovať také závažné rozhodnutie. Navyše nešlo o transfer, ale o hosťovanie s opciou, ktorá nebola garantovaná. Celkovo by to pre klub nedávalo veľké opodstatnenie ani zmysel, aj preto sme s tým nesúhlasili."

Boj s Covidom? Najťažšie obdobie života

Kmotrík prehovoril aj o náročnom boji s koronavírusom. Mal ťažší priebeh ochorenia a podľa vlastných slov bojuje s vírusom už dva týždne.

„Boj s Covid-19 nedokážem porovnať s inou chorobou, z pohľadu zdravotného stavu to bolo doteraz moje najťažšie obdobie v živote. Musím povedať, že Covid-19 naozaj neradno podceňovať, je to závažné ochorenie."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články