Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Grendel: Uvedomujeme si význam tohto zápasu

Futbalistom úradujúceho slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava padlo vhod voľno, ktoré mali po preloženom šlágri Fortuna ligy so Spartakom Trnava.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Prestávka na konsolidáciu sa však už skončila a nasleduje intenzívna príprava na pražskú Spartu, s ktorou sa "belasí" stretnú vo štvrtkovom prestížnom dueli Európskej ligy UEFA 2014/2015.

"Mali sme priestor na potrénovanie vecí, ktoré nám v poslednej dobe veľmi nejdú. S novým trénerom Jozefom Chovancom sme sa rozprávali o tom, ako chceme hrať, na nejaké veľké zmeny ale ešte nebol čas. Máme za sebou predsa len iba tri spoločné tréningy," povedal stredopoliar Erik Grendel v rozhovore pre oficiálnu internetovú stránku Slovana.

Preložené nedeľňajšie stretnutie s Trnavou je na jednej strane šancou na poriadnu regeneráciu a prípravu, na druhej strane už ale hráči pociťujú aj zápasový deficit. "Tešili sme sa na ten zápas a boli sme naštartovaní. Teraz sa budeme musieť vybúriť na Sparte," pousmial sa Grendel. "Uvedomujeme si význam tohto zápasu a potrebujeme v ňom bodovať. Súper bude môcť hrať o čosi pokojnejšie, keďže on už tri body získal. My ale hráme doma a musíme zabrať."

Podľa Grendela sa Slovan musí otriasť z prehier 0:5 s Young Boys Bern a 0:2 s Neapolom. "Myslím si, že sme už v pohárovej Európe ukázali, že vieme hrať dobrý futbal. Na to teraz treba nadviazať. Potrebujeme hrať ako v domácom zápase proti Borisovu, alebo proti Tiraspoľu. Taký výkon nám môže priniesť želané ovocie. Bez pochýb to je prestížne stretnutie a boli by sme radi, ak by sme už aspoň trochu potešili divákov. Musíme teraz ísť na to krok po kroku, lebo sme hrali naozaj veľmi zle," dodal Grendel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články