Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

KVÍZ Aký si macher na Ligu majstrov? Otestuj svoje znalosti pred osemfinále (16.2.2021)

BRATISLAVA - Aký si macher na Ligu majstrov? Dokážeš uhádnuť všetkých päť otázok? Otestuj svoj prehľad a znalosti pred dnešnými osemfinálovými súbojmi
Zdroj: 32416
Zdieľajte:

A je to tu! Po zimnom spánku sa prebúdza aj futbalová Liga majstrov. Máme sa na čo tešiť. V utorok odštartuje osemfinálová fáza dvojicou atraktívnych zápasov.

Na Nou Campe si FC Barcelona zmeria sily s PSG. Mrzí akurát zranenie Neymara, ktorý si tak nebude môcť zmerať sily s kamarátom Lionelom Messim. O ktorom sa, mimochodom, intenzívne špekuluje práve v súvislosti s možným letným presunom do Parku princov.

V druhom utorňajšom osemfinále si RB Lipsko zmeria sily s FC Liverpool. Anglický šampión je v kríze, akú ešte pod Jurgenom Kloppom nezažil. Prehral trikrát v rade na ihrisku vo forme hrajúceho vlaňajšieho semifinalistu Ligy majstrov to nebude mať vôbec, ale vôbec jednoduché.

Prečítajte si aj

Zlé správy pre Keylora Navasa: TOTO je brankár, ktorého chce Pochettino podpísať v lete

Pripravili sme si pre vás menší kvíz, v ktorom môžete otestovať svoj prehľad a vedomosti súvisiace s dnešnými osemfinálovými zápasmi Ligy majstrov. Poďte na to a nezabudnite sa v komentároch na facebooku pochváliť, či sa vám podarilo trafiť všetkých päť správnych odpovedí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články