Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Veľký zvrat! Kamery zachytili Sergia Ramosa v družnej debate s vedením Realu Madrid

MADRID - Zostane kapitán predsa len v Reale? Foto, ktoré mnohému napovedá
Zdroj: 38597
Zdieľajte:

Zostane alebo odíde?

Sergio Ramos a jeho budúcnosť zahalená rúškom tajomstva. Kapitánovi Realu Madrid končí po sezóne zmluva. Predĺženie novej sa nekoná.

Zahraničné médiá hovorili o záujme PSG o Ramosa, chcú ho nalákať na príchod Messiho.

Zvrat! Sergio Ramos naklonený zotrvaniu v Realu Madrid

Najnovšie španielske médiá informovali o tom, že Ramos chce v Madride zotrvať. No klub mu ponúka menší plat, dôvodom je vysoká mzda Garetha Balea, ktorému po sezóne končí hosťovanie v Tottenhame a vyzerá to na jeho návrat do Madridu.

Sergio Ramos sa vo februári podrobil operácii kolena. Zápasy svojich spoluhráčov tak sleduje len z tribúny. Najnovšie ho kamery zachytili počas zápasu s Valenciou v družnej debate so šéfmi klubu. Že by riešili detaily pokračovania spolupráce?

Ak by boli obe strany na nože, takéto diskusie by asi neprebiehali. Je jasné, že zotrvanie Ramosa v Madride je reálne.

Prezident klubu Florentino Pérez ale pri diskusii chýbal. Dôvodom je, že mal pozitívny test na koronavírus a je v karanténe. To však nebránilo Ramosovi diskutovať s ostatnými členmi vedenia klubu.

Prečítajte si aj

Najlepší priateľ Maradonu: Diego mi povedal, že má 100 miliónov dolárov a nikto nevie kde

Počas polčasovej prestávky zápasu s Valenciou sa Sergio Ramos stretol v útrobách štadiónu s viceprezidentom klubu Eduardom Fernandezom de Blasom, generálny manažérom Jose Angelom Sanchezom a riaditeľom klubovej komunikácie Antoniom Galeanom.

Neformálne stretnutie Sergia Ramosa s vrcholnými predstaviteľmi klubu bolo zachytené televíznymi kamerami španielskej stanice Gol TV.

Pôvodne bola komunikácia hráča a Realu napätá. Obe strany verejne informovali o detailoch rokovaní, aby tak zvyšovali tlak na druhú stranu. V posledných dňoch ale rokovania nabrali celkom iný smer. Španielske noviny ABC hovoria o tom, že aktuálne sú lepšie predpoklady na dosiahnutie vzájomnej dohody.

Podľa spomínaného zdroja si Sergio Ramos a Perez v posledných dňoch volali a pýtali sa na zdravotný stav toho druhého. Tieto rozhovory svedčia o tom, že v komunikácii kapitána a klubu zavládol zmierlivejší duch.

Informácie priniesol španielsky portál AS.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články