Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland je väčší zabijak v šestnástke ako Mbappé, tvrdí ich spoločný spoluhráč

DORTMUND - Hráva s oboma. S jedným v klube, s druhým v reprezentácii. Haaland je väčší zabijak v šestnástke ako Mbappé, tvrdí
Zdroj: 34528
Zdieľajte:

Obranca Thomas Meunier hráva s oboma hviezdami. Erling Haaland je jeho spoluhráčom v Dortmunde. Kylian Mbappé s ním nastupuje v drese francúzskeho národného tímu.

Haaland je väčší zabijak v šestnástke ako Mbappé

„Nemôžem ich porovnávať, sú totálne odlišní. Obaja sú rýchli, ale to je všetko."

„Kylian vyhľadáva súboje jeden proti jednému, má trochu zo všetkého. Pripomína mi Thierryho Henryho."

„Na druhej strane Erling je väčší zabijak v pokutovom území, dokáže prekonať každého brankára na svete. V nasledujúcich rokoch môže spraviť kroky potrebné na to, aby sa zaradil medzi najlepších hráčov sveta," cituje Meuniera portál goal.com.

Prečítajte si aj

Ďalší slovenský reprezentant mení dres s cieľom na jar zabojovať o miestenku na EURO

Erling Haaland je so 14 gólmi na konte na tretej pozícii v tabuľke strelcov nemeckej Bundesligy. Lídrom je Robert Lewandowski s 24 presnými zásahmi. Práve Lewandowskeho by mohol Haaland v nasledujúcich rokoch napodobniť, myslí si Meunier.

„Myslím, že to má v krvi. Je to útočník zo starej školy, spôsobom akým hrá. Veľmi sa mi páči tento typ útočníkov."

„Má dobré obe nohy, môže sa zlepšiť v hlavičkovaní, no úprimne, má len 20 rokov a jeho čas ešte len príde, aby sa stal jedným z najlepších na svete."

„Verím, že v nasledujúcich rokoch môže byť ako Robert Lewandowski či Romelu Lukaku a bude strieľať 25-30 gólov za sezónu. Bude jedným z najlepších," dodáva Meunier na adresu nórskeho spoluhráča.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články